Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

De ziua lui, Virgil Ianțu este preocupat, nu relaxat

Turneul național ce promovează albumul său de debut și un nou sezon al emisiunii "Vrei să fii milionar" îl țin pe Virgil Ianțu foarte ocupat în această perioadă, chiar și de ziua sa de naștere.
Virgil Ianțu

Virgil Ianțu

Astăzi, 20 februarie, Virgil Ianțu împlinește 43 de ani. Cântărețul și prezentatorul TV a declarat telefonic în direct la Kiss FM că nu este prea relaxat de ziua lui din cauza turneului național pe care îl pregătește.

Nu arăți de loc de 43 de ani. Serios, i-a spus Mihai Găinușă lui Ianțu după ce Mihai, Codruț și Oana i-au cântat în direct la Kiss FM 'La mulți ani!.

De ziua mea, sunt foarte preocupat și nu foarte relaxat, a mărturisit Virgil Ianțu, adăugând că urmează o perioadă foarte grea, dar foarte frumoasă - Pregătesc un turneu, primul meu turneu, pregătesc "Vrei să fii milionar"... S-au adunat toate în perioada aceasta, dar e o perioadă frumoasă.

Primul concert al lui Virgil Ianțu va avea loc pe 1 martie, în Timișoara, orașul său natal. Artistul va urca pe scena Filarmonicii Banatului alături de Bucharest Jazz Orchestra. Evenimentul promovează primul său album solo, intitulat "Ieri și azi", ce va fi lansat pe 28 februarie. Materialul reprezintă o colecție de piese românești reprezentative pentru generații diferite de muzică și reorchestrate într-o manieră swing, un sound complet nou și accesibil publicului larg. Pentru acest disc, Virgil Ianțu a lucrat cu George Natsis. Primul single extras este "Ce bine că ești" (Nicu Alifantis), care se bucură și de un videoclip lansat la început de februarie.

Citește mai multe despre Virgil Iantu
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eurovision 2014: Mirela Vaida Boureanu participă la finala Selecției Națională cu piesa "One more time"

Cunoscuta solista a Teatrului de Revista "Constantin Tănase" din București și moderatoare a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", Mirela Vaida...

Închide