Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Cornel Ilie (Vunk) – fără concerte cu intrarea liberă

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk a declarat că ar trebui să dispară din show-biz-ul românesc concertele cu intrare gratuită.
Cornel Ilie și Andra

Cornel Ilie și Andra

Invitat la matinalul de la radio Kiss FM, Cornel Ilie a vorbit cu Mihai Găinușă și Codruț Kegheș despre concertele la care accesul este gratuit. Solistul trupei Vunk consideră că aceștea ar trebuie să fie cât mai rare întrucât publicul trebuie să învețe să privească cu respect reprezentațiile artistice și să-ș răsplătească pe artist pentru munca depusă.

Atât cât se poate, ar trebui să dispară concertele în care accesul este gratuit. Asta o să facă să crească și respectul artistului față de public și față de el însuși, pentru prestația lui, și va crește și respectul publicului față de artist, pentru că-l va judeca altfel. Lumea trebuie să se obișnuiască cu faptul că, pentru un act artistic, oricare ar fi el, trebuie să lași ceva de la tine.

Sunt foarte mulți artiști care nu se respectă ei pe ei înșiși, și atunci asta se transmite cumva într-o delăsare generală, a declarat Cornel Ilie.

Recent, Cornel Ilie și colegii săi de la Vunk au lansat un video și o declarație oficială privind interzicerea clipului "Așa, și?" la TV, de către CNA întrucât conține plasare de produse fără a fi menționat acest lucru. Clipul, împreună cu cel al Andrei, "Inevitabil va fi bine" au încălcat Legea Audiovizualului care spune că orice plasare de produse trebuie să fie identificată corespunzător, atât la început, cât și la sfârșit. Acestea vor fi difuzate din nou la televizor după ce vor fi modificate în așa fel încât să fie în conformitate cu legea.

Citește mai multe despre Cornel Ilie
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert YANNI, din nou la București

Fanii lui Yanni au parte de o veste excelentă. Turneul YANNI "WORLD TOUR 2013-2014" a fost inclus un nou concert...

Închide