Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Concert YANNI, din nou la București

Fanii lui Yanni au parte de o veste excelentă. Turneul YANNI "WORLD TOUR 2013-2014" a fost inclus un nou concert la București, pe data de 30 mai, la Sala Palatului.
Yanni în concert la București, 2013, Sala Palatului

Yanni în concert la București, 2013, Sala Palatului

În martie 2013, celebrul instrumentist și compozitor Yanni și-a încheiat cel de-al doilea concert al său la București, purtând drapelul României pe umeri și declarând public că s-a îndrăgostit definitiv de România și de cei peste 4.000 de spectatori care umpluseră până la refuz Sala Palatului din București. O seară notabilă, un concert ce a transmis audienței sentimente și trăiri greu de descris în cuvinte și a intrat în istoria concertelor de nota 10, susținute de Yanni pe întreg mapamondul - Citește recenzia concertului.

Concertul lui Yanni reunește numeroase instrumente precum pian, claviaturi, viori, violoncel, harpe, chitară bass, tobe și mai multe percuții, trombon, trompetă sau chiar și un corn franțuzesc. Din concertul de la Sala Palatului nu vor lipsi solo-urile intrumentiștilor săi virtuoși, aclamate frenetic de public pentru măiestria acrobatică a interpretului la harpă din Paraguay alături de cubanezul de la percuții și energia debordantă a bateristului Charlie Adams.

YANNI live la București 2013

Incurajate de Yanni, cele două voci feminine, două glasuri divine - Lisa Lavie și soprana Lauren Jelencovich vor adăuga un plus de savoare serii din 30 mai, iar violonistul absolut remarcabil, Sanvel Yervinian își va arăta din nou măiestria prin dexteritatea și energia muzicală uimitoare.

Biletele pentru concert au fost puse în vânzare la prețuri cuprinse între 145 și 285 de lei. Evenimentul este organizat de International Best Project.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Yanni
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Marius Mihalache cântă în deschiderea concertului Kitaro de la București

Marius Mihalache, unul dintre cei mai bunișsi valoroși țambaliști din lume, va cânta în deschiderea concertului pe care pionierul stilului...

Închide