Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert YANNI, din nou la București

Fanii lui Yanni au parte de o veste excelentă. Turneul YANNI "WORLD TOUR 2013-2014" a fost inclus un nou concert la București, pe data de 30 mai, la Sala Palatului.

Publicat

pe

Yanni în concert la București, 2013, Sala Palatului
Yanni în concert la București, 2013, Sala Palatului

În martie 2013, celebrul instrumentist și compozitor Yanni și-a încheiat cel de-al doilea concert al său la București, purtând drapelul României pe umeri și declarând public că s-a îndrăgostit definitiv de România și de cei peste 4.000 de spectatori care umpluseră până la refuz Sala Palatului din București. O seară notabilă, un concert ce a transmis audienței sentimente și trăiri greu de descris în cuvinte și a intrat în istoria concertelor de nota 10, susținute de Yanni pe întreg mapamondul - Citește recenzia concertului.

Concertul lui Yanni reunește numeroase instrumente precum pian, claviaturi, viori, violoncel, harpe, chitară bass, tobe și mai multe percuții, trombon, trompetă sau chiar și un corn franțuzesc. Din concertul de la Sala Palatului nu vor lipsi solo-urile intrumentiștilor săi virtuoși, aclamate frenetic de public pentru măiestria acrobatică a interpretului la harpă din Paraguay alături de cubanezul de la percuții și energia debordantă a bateristului Charlie Adams.

YANNI live la București 2013

Incurajate de Yanni, cele două voci feminine, două glasuri divine - Lisa Lavie și soprana Lauren Jelencovich vor adăuga un plus de savoare serii din 30 mai, iar violonistul absolut remarcabil, Sanvel Yervinian își va arăta din nou măiestria prin dexteritatea și energia muzicală uimitoare.

Biletele pentru concert au fost puse în vânzare la prețuri cuprinse între 145 și 285 de lei. Evenimentul este organizat de International Best Project.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 30 mai 2014

Yanni

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending