Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Paolo Fresu Devil Quartet și Youn Sun Nah Duo la Sala Radio

Seria Jazz Night Out, organizată de Twin Arts, prezintă pe 14 octombrie 2014 la București concertele Paolo Fresu Devil Quartet și Youn Sun Nah Duo. Evenimentul are loc la Sala Radio iar accesul în sală se face începând cu ora 19:30.

Publicat

pe

Paolo Fresu Devil Quartet

Seria Jazz Night Out, organizată de Twin Arts, prezintă pe 14 octombrie 2014 la București concertele Paolo Fresu Devil Quartet și Youn Sun Nah Duo. Evenimentul are loc la Sala Radio iar accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale iar filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Jazz Night Out este o platformă de evenimente şi socializare al cărei scop este promovarea concertelor de jazz şi blues, organizarea de workshopuri, audiții şi întâlniri cu artişti străini şi români.

Pret bilet concert Paolo Fresu Devil Quartet si Youn Sun Nah Duo la Sala Radio:

  • Categoria I - 145 lei
  • Categoria II - 125 lei
  • Categoria III - 85 lei

Program concert Paolo Fresu Devil Quartet si Youn Sun Nah Duo la Sala Radio:

  • Ora 19:00 - Acces Public
  • Ora 19:30 - Youn Sun Nah Duo
  • Ora 20:30 - 21:00 Pauza
  • Ora 21:00 - Paolo Fresu Devil Quartet

Paolo Fresu Devil Quartet

Italianul Paolo Fresu e recunoscut de toată suflarea jazz-ului după sunetul distinct al trompetei sale. Unii vorbesc despre influența lui Miles Davis, italianul este însă mai proaspăt  ca o dimineață în Toscana și mai activ decât un motor de Vespa pe care amantul fuge de soțul gelos. Pe lângă cele aproape 200 de concerte pe an, compune pentru cinema și balet, predă muzică și este director artistic la două festivaluri internaționale de jazz (Time in Jazz și Nuoro Jazz). Are un număr record de înregistrări, care se întind de-a lungul a 30 de ani de carieră și numeroase premii. Paolo Fresu Devil Quartet cântă la București în formula - Paolo Fresu-trumpet, flugelhorn, Bebo Ferra-guitar, Paollino Dala Porta-bass ;i Stefano Bagnoli-drums.

Paolo Fresu Devil Quartet - "Jazz in Marciac"

 

Youn Sun Nah Duo

Nu sună ca o cântăreață de jazz și nu arată ca o cântăreață de jazz. Cu o voce pe care o folosește ca un instrument muzical, sud-coreeana e o cascadă capricioasă și imprevizibilă la frontiera cu jazz-ul. Youn Sun Nah pare posedată în momentele de improvizație, iar publicația Le Monde o descrie ca un „OZN care intră în contact cu universul jazz-ului”. Inițial actriță de musical în țara natală, sud-coreeana se mută la Paris și studiază jazz-ul. 10 ani mai târziu Guvernul Francez îi acordă ordinul „Cavaler al Artelor și Literelor” pentru merite deosebite în domeniul artei.

Youn Sun Nah cântă împreună cu chitaristul Ulf Wakenius – cunoscut pentru colaborările sale cu Oscar Peterson, Niels-Henning Oersted Pedersen și Ray Brown. Suedezul o conduce cu virtuozitate, o provoaca și atinge corzile cu rapiditate, ca și cum ar presăra ardei iute peste un jazz deja extrem de picant.

Youn Sun Nah - "Breakfast In Baghdad"

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending