Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Coma a lansat clipul "CHIP" - VIDEOCLIP

De Valentine's Day, trupa Coma a lansat videoclipul noului single "Chip", în care apar fanii trupei, artiști precum Adrian Despot, Junkyard și formații precum EMIL și White Walls.

Publicat

pe

Secvența finală din videoclipul COMA - CHIP
Secvența finală din videoclipul COMA - CHIP

După ce s-a auzit în premieră la Domestika cu DJ Hefe, pe Radio Guerrilla, Coma lansează online noul single "Chip". Formația a dezvăluit videoclipul piesei pe 14 februarie, de Valentine's Day, cu prilejul concertului din clubul Colectiv. În clip apar fanii trupei alături de artiștii Adrian Despot, Junkyard, Notsocommon DJ, Radu Almășan, trupele E.M.I.L., Pistol cu capse, Breathelast, The Boy Who Cried Wolf, Shesdead și White Walls. Filmările au avut loc în clubul Fabrica din București.

"Piesa este o încercare de dezmeticire a nebunului care ai fost atunci când râdeai mai mult, erai mai relaxat, mai lipsit de griji de presiune socială. E despre ”eul uitat/ingropat undeva în rutina zilnică”, după cum o spun și versurile. E despre noi toți și nu am putut găsi o idee mai buna de video decât cu noi toți care simțim asta. Așa că am decis să îi facem pe toți cei dornici parte a poveștii noastre", spune solistul Dan Costea.

Videoclipul este realizat de Blackmoon, cel care a regizat și ultimele 2 videoclipuri ale formației COMA: "Un semn" din 2011 și "Vezi" din 2012.

VIDEOCLIP: Coma - "Chip"

Coma este una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România. Formată la începutul anilor 2000, în București, din foști membri ai trupelor Daft Allison și Ska Burger, Coma înseamnă în 2014 Catalin Chelemen (voce principală), Răzvan Albu (tobe), Dan Costea (voce, chitară), Sorin Petrescu (chitară bas), Răzvan Rădulescu (DJ Hefe - scratchuri, efecte, keys) și Călin Marcu (chitară). Formația a cântat, de-a lungul timpului, în deschiderea concertelor unor nume importante precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Therapy?, Soulfy, Ignite, Hed PE, Harmful feat. Billy Gould (Faith No More), Born from Pain, Biohazard și Skunk Anansie.

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending