Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Cobzality și Matilda Pascal Cojocărița au lansat videoclipul "Steaua din vis"

Piesa "Steaua din vis" pregătită de Cobzality și Matilda Pascal Cojocărița pentru Eurovision beneficiază de un videoclip oficial. Deși melodia nu s-a calificat în finala Selecției Naționale, colaborarea este promovată în continuare, clipul fiind lansat chiar de Dragobete.

Cobzality feat. Matilda Pascal Cojocărița - ”Steaua din vis” (Eurovision 2014) / foto: Dan St Andrei

Colaborarea dintre Cobzality și Matilda Pascal Cojocărița merge pe îmbinarea sonorităților moderne cu muzica autentică românească. Pentru o eventuală prestație în finala Eurovision România, trupa se baza pe o apariție scenică spectaculoasă, ce urma să spună povestea de dragoste dintre o pământeana și un astru. Melodia nu a trecut însă de prima etapă a Selecției Naționale, deși prestația pentru finală era deja pregătită.

"Steaua din vis" rămâne, însă, un single cu care Cobzality se mândrește - atât din perspectiva sound-ului, cât și a colaborării cu Matilda Pascal Cojocărița. 

"Matilda Pascal Cojocărița este un om deosebit și o profesionistă, atribute pe care le-am căutat la potențialul nostru colaborator din zona folclorului. Apoi am vrut o <mamă> foarte frumoasă pentru solista noastră, Bianca, și o voce cu un timbru special. Nu în ultimul rând o interpretă versatilă, care să aibă în repertoriu mai multe genuri. Toate acestea le-am găsit la Matilda Pascal Cojocarita", povesteste Florin Romașcu.

Matilda Pascal Cojocărița s-a declarat și ea încântată de ocazia de a lucra cu Cobzality, acceptând propunerea de colaborare fără a sta mult pe gânduri.

"La început am luat propunerea în joacă. Însă în momentul în care mi-am dat seama că e treabă serioasă, am venit în București, am tras vocile și am rămas în proiect. Îmi plac foarte mult Cobzality, atât ca muzicieni, cât și ca oameni. Mă simt minunat în preajma lor, ca o colegă, o prietenă. Mă fac să întineresc", a declarat Matilda Pascal Cojocărița.

Cobzality și Matilda Pascal Cojocărița - "Steaua din vis"

Citește mai multe despre Cobzality
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ellie Goulding a lansat "Beating Heart" - LYRIC VIDEO

Ellie Goulding a lansat un lyric video pentru noua piesă "Beating Heart", inclusă pe coloana sonoră a noului film "Divergent",...

Închide