Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Chimie își aduce ghidul de mântuire lirică la Guerrilive Radio Session

Rapperul Chimie vine pe 10 februarie în Energiea să concerteze la Guerrilive Radio Session cu Bogdan Șerban.
Chimie

Chimie

Prima ediție de Guerrilive din acest an îl are ca invitat pe rapperul Chimie. Acesta va cânta alături de trupa sa, luni, 10 februarie, de la ora 18:00, în Energiea. Artistul a fost pasionat de scris încă din copilărie și a chiar a urmat facultatea de jurnalism. Însă atracția pentru muzică a fost mai puternică decât cea pentru presă, motiv pentru care a ales să pornească în aceasta direcție.

La 5-6 ani, am primit prima mea șapcă și am așezat-o pe cap direct cu cozorocul în spate. Dacă mă întrebai ce ascult, spuneam rap (cu toate că eu ascultam de fapt discuri cu povești) - cred că văzusem și ceva la televizor - Vanilla Ice, Mc Hammer - clar am rămas marcat! Și la grădiniță am executat niște dansuri pe care le numeam "rap"! Primul meu vers s-a creionat pe când aveam vârsta de 15 ani, a declarat Chimie pentru Cooperativa Urbană.

Cel mai nou album al lui Chimie se intitulează "Strada strâmbă" și va apărea pe 1 martie. Primul extras de pe disc este "Groapa", o colaborare cu Ana Maria Alexie și producătorul John Puzzle. Una dintre cele mai de succes melodii ale rapperului se intitulează "Omul modern" feat. Aforic. Videoclipul oficial a fost lansat în septembrie 2012, iar până în prezent a strâns peste 1 miliona de vizualizări.

Muzica lui Chimie este un ghid de mântuire lirică, a declarat Bogdan Șerban.

Emisiunea Guerrilive Radio Session, prezentată de Bogdan Șerban are loc în fiecare zi de luni, de la 6 seara, la Radio Guerrilla (audio – eliberadio.ro și video – www.fb.com/radio.guerrilla).

Chimie feat. Aforic - "Omul modern"

Citește mai multe despre Chimie
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Paolo Fresu Devil Quartet și Youn Sun Nah Duo la Sala Radio

Seria Jazz Night Out, organizată de Twin Arts, prezintă pe 14 octombrie 2014 la București concertele Paolo Fresu Devil Quartet...

Închide