Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

My Chemical Romance a lansat o piesă nouă, "Fake Your Death" - VIDEO

My Chemical Romance va lansa pe 24 martie 2014 un album greatest hits intitulat "May Death Never Stop You". Discul conține cele mai bune compoziții ale trupei dar și o piesă nouă, "Fake Your Death". Trupa s-a destrămat în martie 2013.

Publicat

pe

My Chemical Romance
My Chemical Romance

În luna martie 2013, My Chemical Romance anunța că după 12 ani de activitate muzicală, 4 albume lansate și numeroase concerte trupa își va înceta actvitatea. La un an de la această decizie, casa de discuri Reprise Records va lansa pe 24 martie 2014 un album greatest hits, intitulat "May Death Never Stop You". Discul conține cele mai bune compoziții ale trupei dar și o piesă nou, "Fake Your Death", care este pe trailerul de prezentare ce conține imagini video cu Gerard Way, Ray Toro, Mikey Way și Frank Iero.

Vestea destrămării formației a luat prin surprindere atât fanii, cât și presa, având în vedere că în mai 2012 My Chemical Romance a declarat că lucrează la un nou disc. În mesajul postat pe site-ul oficial, membrii trupei s-au rezumat în a fi recunoscători experiențelor trăite împreună și publicului care i-a susținut.

Însă, solistul formației, Gerard Way nu și-a putut lua rămas bun de la fani și trupă atât de ușor, fără să spună, aproape, tot ce are pe suflet. Astfel, artistul a postat un nou mesaj, de această dată foarte lung, în care reiterează istoria grupului, întâmplările care l-au marcat și explică ce înseamnă pentru el My Chemical Romance. De asemenea, Gerard își aduce aminte de cum s-a născut trupa, în garajul părinților și mulțumește colegilor său de trupă, echipei care a fost alături de ei, fanilor care i-au susținut și tuturor oamenilor pe care i-a întâlnit pe parcursul întregii perioade. Solistul încheie mesajul într-o notă optimistă, precizând că My Chemical Romance nu este o trupă, ci o idee.

My Chemical Romance - "Fake Your Death"

Tracklist "May Death Never Stop You":

  1. Fake Your Death
  2. Honey, This Mirror Isn't Big Enough For The Two Of Us
  3. Vampires Will Never Hurt You
  4. Helena
  5. You Know What They Do To Guys Like Us In Prison
  6. I'm Not Okay (I Promise)
  7. The Ghost Of You
  8. Welcome To The Black Parade
  9. Cancer
  10. Mama
  11. Teenagers
  12. Famous Last Words
  13. Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na)
  14. SING
  15. Planetary (GO!)
  16. The Kids From Yesterday
  17. Skylines And Turnstiles (Demo)
  18. Knives/Sorrow (Demo)
  19. Cubicles (Demo)

Trending