Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

My Chemical Romance a lansat o piesă nouă, "Fake Your Death" - VIDEO

My Chemical Romance va lansa pe 24 martie 2014 un album greatest hits intitulat "May Death Never Stop You". Discul conține cele mai bune compoziții ale trupei dar și o piesă nouă, "Fake Your Death". Trupa s-a destrămat în martie 2013.
My Chemical Romance

My Chemical Romance

În luna martie 2013, My Chemical Romance anunța că după 12 ani de activitate muzicală, 4 albume lansate și numeroase concerte trupa își va înceta actvitatea. La un an de la această decizie, casa de discuri Reprise Records va lansa pe 24 martie 2014 un album greatest hits, intitulat "May Death Never Stop You". Discul conține cele mai bune compoziții ale trupei dar și o piesă nou, "Fake Your Death", care este pe trailerul de prezentare ce conține imagini video cu Gerard Way, Ray Toro, Mikey Way și Frank Iero.

Vestea destrămării formației a luat prin surprindere atât fanii, cât și presa, având în vedere că în mai 2012 My Chemical Romance a declarat că lucrează la un nou disc. În mesajul postat pe site-ul oficial, membrii trupei s-au rezumat în a fi recunoscători experiențelor trăite împreună și publicului care i-a susținut.

Însă, solistul formației, Gerard Way nu și-a putut lua rămas bun de la fani și trupă atât de ușor, fără să spună, aproape, tot ce are pe suflet. Astfel, artistul a postat un nou mesaj, de această dată foarte lung, în care reiterează istoria grupului, întâmplările care l-au marcat și explică ce înseamnă pentru el My Chemical Romance. De asemenea, Gerard își aduce aminte de cum s-a născut trupa, în garajul părinților și mulțumește colegilor său de trupă, echipei care a fost alături de ei, fanilor care i-au susținut și tuturor oamenilor pe care i-a întâlnit pe parcursul întregii perioade. Solistul încheie mesajul într-o notă optimistă, precizând că My Chemical Romance nu este o trupă, ci o idee.

My Chemical Romance - "Fake Your Death"

Tracklist "May Death Never Stop You":

 1. Fake Your Death
 2. Honey, This Mirror Isn't Big Enough For The Two Of Us
 3. Vampires Will Never Hurt You
 4. Helena
 5. You Know What They Do To Guys Like Us In Prison
 6. I'm Not Okay (I Promise)
 7. The Ghost Of You
 8. Welcome To The Black Parade
 9. Cancer
 10. Mama
 11. Teenagers
 12. Famous Last Words
 13. Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na)
 14. SING
 15. Planetary (GO!)
 16. The Kids From Yesterday
 17. Skylines And Turnstiles (Demo)
 18. Knives/Sorrow (Demo)
 19. Cubicles (Demo)

Citește mai multe despre My Chemical Romance
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Elton John retrăiește vremuri legendare în noul videoclip "Harmony"

În amintirea anilor de glorie ai muzicii Elton John, artistul oferă publicului secvențe video în premieră din cadrul turneului "Goodbye...

Închide