Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Chase & Status a lansat - "Blk & Blu" feat. Ed Thomas - VIDEOCLIP

Chase & Status a lansat videoclipul "Blk & Blue". Single-ul este cântat în colaborare cu Ed Thomas și va fi lansat oficial pe 16 martie.

Publicat

pe

Secvență videoclip Chase & Status - "Blk & Blue" feat. Ed Thomas
Secvență videoclip Chase & Status - "Blk & Blue" feat. Ed Thomas

"Blk & Blu" feat. Ed Thomas este cel de-al 4-lea extras de pe albumul "Brand New Machine", lansat în octombrie anul trecut. Melodia este produsă de duo-ul britanic, Chase & Status, în timp ce versurile sunt compuse de interpretul Ed Thomas. Inițial, cântecul a fost lansat independent, înainte de apariția discului și a tins poziția 181 în topul celor mai bine vândute single-uri di Marea Britanie. De asemenea, "Blk & Blue" se bucură și de 2 remixuri, realizare de Dj Target și Calibre, ambele fiind difuzate la radiourile britanice de la începutul lunii februarie. 

"Brand New Machine" este cel de-al treilea album al grupului electro, ce vine după incredibilul succes "No More Idols", ce a dat 7 single-uri: "Blind Faith" featuring Liam Bailey, "Let You Go" featuring Mali sau "Time" featuring Delilah, care va concerta în Atelierul de Producție (București), pe 21 martie. Toate piesele s-au clasat pe primele poziții în topurile de specialitate. "Brand New Machine" a fost extrem de bine primit, atât de public, cât și de critici. Primul single extras "Lost & Not Found" feat. Louis Mattrs a fost considerat unul dintre imnurile verii trecute.

Chase & Status - "Blk & Blu" feat. Ed Thomas

Cei de la Chase & Status traversează o perioadă extrem de bună, fiind nelipsiți de la toate festivalurile importante din Europa. În ultimii ani, show-urile live ale grupului au evoluat, fiind completate cu numeroase elemente vizuale. Am avut și noi ocazia să vedem live Chase & Status la festivalul B’Estfest 2013.

Înființată în urmă cu 10 ani, trupa londoneză de drum'n'bass a câștigat în rândul fanilor și numeroși artiști precum Jay-Z, Snoop Dogg, Cee Lo Green, Rihanna, Example sau Tinie Tempah, alături de nume marcante ale drum'n'bass-ului: Andy C, Hype, Pendulum etc.

PUBLICITATE
Comentează

Trending