Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Cea mai bună și cea mai proastă piesă Muse în opinia fanilor

Mii de fani Muse și-at dat recent verdictul cu privire la cele mai bune și cele mai proaste piese ale trupei. Conform sondajului în discuție, cea mai proastă melodie a formației este "Neutron Star Collision (Love Is Forever)". Pe cea mai bună o puteți asculta în articol.

Publicat

pe

Muse
Muse │ FOTO: abelgaloismuse.blogspot.com

Publicația Gigwise a realizat un sondaj de opinie ce a avut ca subiect de dezbatere piesele din repertoriul Muse. Fani ai trupei de pretutindeni au avut ocazia de a-și exprima punctul de vedere cu privire la cele mai bune și cele mai proaste melodii lansate de formație de la începuturi până în prezent.

În urma închiderii "urnelor de vot", s-au stabilit două topuri. La categoria Cele mai bune piese Muse s-a plasat în fruntea clasamentului single-ul "Knights of Cydonia", extras de pe albumul "Black Holes and Revelations" (2006). Podiumul a fost completat de piesele "Hysteria" și "Plug in Baby", ambele lansate în perioada de început a trupei (2003, respectiv 2001).

"Neutron Star Collision (Love Is Forever)" este considerată de fani cea mai proastă melodie a trupei. Piesa lansată în 2010 a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului "The Twilight Saga: Eclipse", acest aspect influențând poate într-o oarecare măsură voturile publicului. În aceeași categoria a Celor mai proaste piese Muse se regăsesc și "Follow Me" și "Madness", melodii incluse pe ultimul album al trupei, "The 2nd Law".

Una dintre concluziile ce pot fi desprinse de pe urma acestui sondaj ar fi că piesele mai vechi ale trupei sunt mai bune decât cele noi. Așa consideră, cel puțin, fanii care au răspuns întrebărilor adresate de Gigwise.

Top 5 - Cele mai bune piese Muse

  1. Knights of Cydonia
  2. Hysteria
  3. Plug in Baby
  4. Time Is Running Out
  5. New Born

Top 5 - Cele mai proaste piese Muse

  1. Neutron Star Collision (Love Is Forever)
  2. Cave
  3. Uno
  4. Follow Me
  5. Madness

Recent, Muse a lansat un DVD cu înregistrări din cel mai mare concert susținut în 2013. Trupa are în plan un nou album, despre care nu se știu încă foarte multe detalii.

Muse - "Knights Of Cydonia"

Un comentariu

Trending