Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Bruno Mars și Red Hot Chili Peppers la Super Bowl 2014 - VIDEO

Bruno Mars și Red Hot Chili Peppers au încins atmosfera în pauza de la Super Bowl 2014. Urmărește show-ul pus în scenă de artistul R&B cu o slăbiciune pentru rock-ul anilor '80 și trupa care dădea un nou nume funk rock-ului încă de dinainte ca Bruno Mars să se fi născut.
Bruno Mars și Red Hot Chili Peppers la Super Bowl 2014

Bruno Mars și Red Hot Chili Peppers la Super Bowl 2014

Conform tradiției, finala campionatului de fotbal american a găzduit în pauza dintre reprize un show incendiar. Bruno Mars, considerat încă de către mulți din industrie un novice, a demonstrat în cadrul concertului de pe stadionul Metlife din New Jersey că numele său nu are degeaba o sonoritate puternică. Artistul în vârstă de 28 de ani, ce a intrat în 2011 în topul Time al celor mai influenți 100 de artiști, are cele necesare pentru a întreține un stadion cu o capacitate de peste 80.000 de locuri.

Bruno Mars a interpretat în cadrul Super Bowl 2014 hituri precum "Locked Out of Heaven", "Treasure" și  "Just the Way You Are", în vreme ce Red Hot Chili Peppers, invitații speciali ai artistului, au dat ritmului o nouă dimensiune cu "Give It Away".

Înainte de Super Bowl 2014 a circulat în media un zvon conform căruia Red Hot Chili Peppers ar fi pregătit pentru finala campionatului de fotbal american un cover după "Dazed and Confused" de la Led Zeppelin. Trupa a dezmințit însă această știre, alegând să vorbească cu puțin timp înainte de show despre un nou album al formației, cel de-al 11-lea din carieră.

"Ne punem din nou energia în procesul de compunere. Avem mereu idei, dar până nu stăm toți patru în aceeași încăpere pentru a compune, nimic nu ia formă. Momentan suntem la început, tocmai strângem rândurile", a declarat recent bateristul Chad Smith.

Red Hot Chilli Peppers a fost fondată în 1983, având în palmares 7 Premii Grammy și peste 80 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În 2012, trupa a fost inclusă în Rock and Roll Hall of FameRHCP a concertat în premieră în România pe 31 august 2012. La evenimentul de la Arena Națională au participat în jur de 50.000 de spectatori. Citește impresii de la concert și vezi galeria de poze.

Bruno Mars și Red Hot Chili Peppers la Super Bowl 2014

Citește mai multe despre Bruno MarsRed Hot Chili Peppers
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jennifer Lopez a lansat "Same Girl" - VIDEOCLIP

Jennifer Lopez este aceeași "Jenny from the block" în noul videoclip "Same Girl". Banii și faima nu au schimbat-o pe...

Închide