Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Bruno Mars, discurs motivațional la Ellen după Super Bowl - VIDEO

Bruno Mars a stabilit un nou record de audiență prin show-ul făcut la Super Bowl. Cu toate acestea, New York Times l-a criticat pe tânărul artist, considerând că este ”prea fraged” pentru prestații de o asemenea anvergură, neavând nici măcar o linie de parfumuri pe piață. Invitat la Ellen, Bruno a răspuns criticilor primite printr-un discurs motivațional.

Publicat

pe

Bruno Mars, discurs motivațional la Ellen
Bruno Mars, discurs motivațional la Ellen

Deși vânzările ultimului său album au crescut simțitor după Super Bowl, prestația lui Bruno Mars de pe stadionul Metlife din New Jersey nu a mulțumit pe toată lumea. Editorii New York Times l-au criticat pe tânărul artist în vârstă de 28 de ani, susținând că nu a fost o alegere potrivită pentru show. Conform acestora, artistul nu are încă  o linie de parfumuri pe piață și nici prea multe scandaluri în tabloide, așa încât lumea probabil că nu a auzit de el. Prin acest argument s-a atras atenția, implicit, și la gusturile maselor în materie de artiști, însă cu siguranță nici Bruno Mars nu se află pe lista artiștilor favoriți.

Întrebat în cadrul Ellen Show despre părerea sa cu privirea la aceste critici, Bruno Mars a spus că "este de departe cel mai dezgustător lucru pe care l-a auzit", considerând că tinerii muzicieni sunt descurajați astfel în a crede că pot ajunge departe într-o bună zi. Pentru a accentua acest punct de vedere, artistul a ținut un discurs motivațional pe care îl puteți urmări în întregime în clipul de mai jos.

"Ascultați. Tineri artiști cu aspirații în muzică, dacă asta vreți să faceți, dacă muzica este iubirea și pasiunea voastră, nu contează dacă aveți o line de parfumuri pe piață sau dacă apăreți în tabloide, totul este despre voi și munca voastră, despre a exersa constant. Cu puțin noroc, într-o bună zi veți scrie acea piesă pe care toată lumea va vrea să o asculte și vă promit că într-o bună zi veți avea parte de acel moment în lumina reflectoarelor, deși mulți vă vor spune că nu puteți face asta și că nu sunteți suficient de buni."

Puteți urmări prestația lui Bruno Mars de la Super Bowl într-un articol anterior.

VIDEO Ellen: Bruno Mars despre criticile de după Super Bowl și sfaturile sale pentru tinerii artiști

Comentează

Trending