Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Blue, concert la București pe 18 iulie

Blue va concerta la București pe data de 5 aprilie 2014. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului.

Publicat

pe

Blue

UPDATE: Concertul anunțat inițial pentru 5 aprilie a fost amânat pentru 18 iulie 2014.

Grupul britanic care a încântat publicul de pretutindeni cu piese precum: "All rise", "One Love", "U Make Me Wanna" sau chiar cu celebrul featuring cu Elton John: "Sorry Seems to Be the Hardest Word", va sosi la București pentru a oferi fanilor români un concert de exceptie. Trupa a anunțat și în cadrul rețelelor de socializare prezența la București și faptul că spectacolul de la Sala Palatului va fi primul lor show internațional din 2014.

"Blue va încânta publicul cu piesele care i-au consacrat, dar și cu noi surprize muzicale. În data de 5 aprilie, la Sala Palatului, cu siguranta veți avea parte de un regal muzical cu melodii antrenante, dar și romantice, de dragoste. Cu șarmul lor caracteristic, membrii trupei Blue vor cuceri publicul iubitor de muzică de calitate", a declarat Ross Ranallo, Director MEI Concerts Entertainment.

Blue a cântat anul trecut la Vocea României, formația interpretând în premieră în cadrul show-ului noul single "Hurt-Lovers", ce se găsește pe albumul "Roulette". Formația are în discografie 4 albume de studio, ce s-au vândut în peste 13 milioane de exemplare la nivel internațional.

În 2011, Blue a reprezentat Marea Britanie în finala concursului Eurovision cu piesa "I Can". Melodia s-a clasat pe poziția a 11-a, însumând 100 de puncte.

Concertul Blue de la București va avea loc pe 18 iulie, la Sala Palatului, cu începere de la ora 20:00. Prețurile biletelor oscilează între 125 și 350 lei.

Elton John și Blue - "Sorry Seems To Be The Hardest Word"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 18 iulie 2014

ANULAT - Blue

Loc
Sala Palatului

Trending