Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019

Beyonce a lansat colecția de lenjerie "Yours & Mine", pentru Valentine's Day

Dacă nu v-ați hotărât încă ce cadou să-i luați persoanei iubite de Valentine's Day, Beyonce vine cu o propunere interesantă: colecția de lenjerie de corp "Yours & Mine".
Box Set Yours & Mine - Beyonce

Box Set Yours & Mine - Beyonce

"Yours & Mine" este un set de lenjerie de corp, realizat special pentru pentru Ziua Îndrăgostiților. Colecția este formată din 2 perechi de boxeri, unul masculin și unul feminim. Acestea sunt negre și sunt imprimate cu mesajele "Yours" sau "Mine". Fontul folosit pentru scris este același de pe albumul vizual al artistei "Beyonce", lansat la sfâșitul anului trecut. Setul este disponibil pe site-ul oficial al lui Beyonce, la prețul de 28,27 de euro.

Recent, Beyonce a lansat și un nou parfum, intitulat "Rise", a cărui reclamă o puteți urmări la final de articol.

Poți să dispari sau poți să ai inițiativă. Nu te opri. Eliberează-te. Îmbrățișează elementele pentru că de acum înainte te vei înălța mereu - este mesajul de promovare al noului parfum.

La începutul anului, revista americană Billboard i-a numit pe Beyonce și Jay-Z cei mai influenți oameni din industria muzicală, pe anul 2013. Cei doi s-au aflat pe locul 1 în topul Power 100 list, în principal datorită felului în care au inovat modul în care se poate lansa muzica. În plus, aceștia au fost singurii artiști prezenți în clasament, restul fiind oameni din industrie precum directori de case de discuri, manageri sau producători.

Beyonce - Rise

Citește mai multe despre Beyonce
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eurovision 2014: Matilda Pascal Cojocărița și Cobzality - "Steaua din vis"

Matilda Pascal Cojocărița este prima interpretă de muzică populară din România care își propune să urce pe scena Eurovision. Evenimentul...

Închide