Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Behemoth la Rockstadt Extreme Fest 2014

Trupa Behemoth va participa în acestă vară la festivalul Rockstadt Extreme Fest 2014 de la Râșnov. Concertul din România promoveaza noul album, intitulat "The Satanist", lansat la inceputul lunii februarie.

Behemoth

Behemoth a luat fiinta in 1991 si de atunci continua sa fie o prezenta sfidatoare, ce incalca in permanenta convenientele sociale si muzicale, in cautarea celor mai percutante mijloace de exprimare.  Revolta impotriva oricaror ingradiri, setea fundamentala de libertate si indubitabila vituozitatea tehnica, ii transforma pe muzicienii in varful de lance al scenei de metal extrem la ora actuala.

Discografia formatiei include 10 albume de studio, dintre care "Satanica" (1999), constituie un punct de rascruce in cariera formatiei, fiind albumul ce a contribuit fundamental la afirmarea trupei dincolo de ocean. Ultimul material discografic "The Satanist" este in acest moment considerat drept unul din cele mai importante si marcante albume metal din ultimii ani, o declaratie muzicala si conceptuala notata cu punctaj maxim de catre toate publicatiile de specialitate si nu numai. Este unul din putinele albume care a primit o recenzie in celebrul cotidian The Guardian.

Despre "The Satanist" dar si primul videoclip de promovare, "Blow Your Trumpets Gabriel", solistului Nergal a declarat:

"Videoclipul este o manifestare a vointei artistice neingradite, prin care indraznim sa trecem dincolo de limitarile genului heavy metal in timp ce albumul reprezinta nevoia noastra nemuritoare de eliberare si iubirea pentru libertate in toate aspectele vietii".

Behemoth - "Blow Your Trumpets Gabriel"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Behemoth
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eurovision 2014: Tudor Turcu & Clipa participă cu "World of Dreams" - AUDIO

Tudor Turcu participă și în acest an la Selecția Națională pentru Eurovision. Alături de trupa Clipa, câștigătorul X Factor cântă...

Închide