Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Beck a lansat o nouă piesă, "Waking Light" - Audio

Pe 25 februarie, Beck va lansa cel de-al 12-lea album de studio intitulat "Morning Phase". Al doilea extras pe single poartă numele "Waking Light" și poate fi ascultat pe InfoMusic.

Beck

Pe 25 februarie, Beck va lansa cel de-al 12-lea album de studio intitulat "Morning Phase". Primul disc dupa o pauză de 6 ani conține 12 melodii iar al doilea single de promovare, "Waking Light", poate fi ascultat mai jos.

"Morning Phase" include înregistrări cu numeroși muzicieni care se regăsesc și pe discul "Sea Change" din 2002, plus câteva melodii înregistrate cu Jack White în 2011, precum "Waking Light", "Blackbird Chain" și "Country Down". Tatăl artistului, David Campbell, este cel care s-a ocupat de aranjamentele orchestrale ale discului, acesta nefiind la prima colaborare cu fiul său. Lansarea noului album a fost întârziată de probleme de sănătate date de o leziune la coloană. Procesul de înregistrare a fost unul chinuitor, dar și plin de satisfacții.

Era ca și cum încercam să fac ceva, dar aveam mâinile legate la spate. Mă durea să cânt. Jumătate din note le-am șoptit. Am avut multe idei și lucruri pe care am vrut să le încerc. În ultimul an și jumătate am simțit că pot să-mi transform dorințele și ideile în realitate, a mai precizat Beck.

Ultimul album Beck a fost lansat în 2008 sub egida Interscope Records. "Modern Guilt" a fost denumit de criticii publicației The Guardian "un proiect al vanității". Materialul discografic a fost nominalizat la premiile Grammy în categoria Best Alternative Album, trofeul mergând însă la Radiohead pentru discul "In Rainbows".

Beck - "Waking Light"

Anul trecut, Beck a lansat pe vinil o serie de single-uri independente, cu influențe electro și sintetizatoare ce recrează o atmosferă retro: "Defriended", "I Won't Be Long" și "Gimme". De asemenea, acesta lucrează la încă un album, care va apărea mai târziu.

Tracklist "Morning Phase" - Beck:

 1. Morning
 2. Heart Is A Drum
 3. Say Goodbye
 4. Waking Light
 5. Unforgiven
 6. Wave
 7. Don’t Let It Go
 8. Blackbird Chain
 9. Evil Things
 10. Blue Moon
 11. Turn Away
 12. Country Down

Citește mai multe despre Beck
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Schimbare de dată pentru concertul Thirty Seconds To Mars de la București

Thirty Seconds To Mars va concerta la București pe 5 iulie 2014, cu o zi mai târziu decât se planificase...

Închide