Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Avicii a lansat "Addicted To You" - VIDEOCLIP

De Valentine's Day, DJ-ul Avicii a lansat videoclipul piesei "Addicted To You". Acesta este inspirat de celebra poveste de iubire dintre Bonnie și Clyde, doar că de această dată cuplul este format din două femei.

Publicat

pe

Secvență videoclip Avicii - "Addicted To You"
Secvență videoclip Avicii - "Addicted To You"

Clipul "Addicted To You" prezintă o poveste de iubire dintre două femei, care trăiesc periculos, jefuind bănci și baruri, precum în cazul cuplului Bonnie și Clyde. Finalul este unul surprinzător, dar mai multe nu vă dezvăluim. Piesa a fost compusă de Tim Bergling, Ash Pournouri, Mac Davis și Josh Krajcik, iar vocea feminină îi aparține artistei americane de folk rock Audra Mae.

Single-ul a fost lansat prima dată doar în Australia, iar la nivel internațional va apărea abia pe 7 aprilie. "Addicted To You" este cel de-al patrulea extras de pe albumul de debut al DJ-ului suedez, "True".

La numai 24 de ani, Avicii este unul dintre cei mai de succes DJ și producători din ultimii ani. Cu un profit de 12 milioane de lire sterline înregistrat în 2012, acesta a ocupat locul 6 în topul celor mai bine plătiți DJ din lume în 2012, publicat de revista Forbes. În prezent, Avicii promovează albumul de debut, pe care l-a lansat în luna septembrie 2013. Intitulat "True", materialul include colaborări cu artiști din diferite zone muzicale, precum cântărețul de country Mac DavisMike Einzinger de la Incubus, cântărețul de soul Aloe Blacc și Dan Reynolds de la Imagine Dragons. De pe disc au mai fost lansate single-urile: "Wake Me Up", "You Make Me" și "Hey Brother".

VIDEOCLIP: Avicii - "Addicted To You"

Trending