Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Avicii a lansat "Addicted To You" - VIDEOCLIP

De Valentine's Day, DJ-ul Avicii a lansat videoclipul piesei "Addicted To You". Acesta este inspirat de celebra poveste de iubire dintre Bonnie și Clyde, doar că de această dată cuplul este format din două femei.
Secvență videoclip Avicii -

Secvență videoclip Avicii - "Addicted To You"

Clipul "Addicted To You" prezintă o poveste de iubire dintre două femei, care trăiesc periculos, jefuind bănci și baruri, precum în cazul cuplului Bonnie și Clyde. Finalul este unul surprinzător, dar mai multe nu vă dezvăluim. Piesa a fost compusă de Tim Bergling, Ash Pournouri, Mac Davis și Josh Krajcik, iar vocea feminină îi aparține artistei americane de folk rock Audra Mae.

Single-ul a fost lansat prima dată doar în Australia, iar la nivel internațional va apărea abia pe 7 aprilie. "Addicted To You" este cel de-al patrulea extras de pe albumul de debut al DJ-ului suedez, "True".

La numai 24 de ani, Avicii este unul dintre cei mai de succes DJ și producători din ultimii ani. Cu un profit de 12 milioane de lire sterline înregistrat în 2012, acesta a ocupat locul 6 în topul celor mai bine plătiți DJ din lume în 2012, publicat de revista Forbes. În prezent, Avicii promovează albumul de debut, pe care l-a lansat în luna septembrie 2013. Intitulat "True", materialul include colaborări cu artiști din diferite zone muzicale, precum cântărețul de country Mac DavisMike Einzinger de la Incubus, cântărețul de soul Aloe Blacc și Dan Reynolds de la Imagine Dragons. De pe disc au mai fost lansate single-urile: "Wake Me Up", "You Make Me" și "Hey Brother".

VIDEOCLIP: Avicii - "Addicted To You"

Citește mai multe despre Avicii
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sondaj Eurovision 2014: Ascultă și votează piesa care vrei să reprezinte România

O nouă ediție Eurovision strânge sub aceeași umbrelă cântăreți și compozitori cu spirit competitiv și dorința de a aduce în...

Închide