Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Pentru că asculta prea tare Adele, unui adolescent i-a fost confiscată muzica

Un adolescent din Marea Britanie a rămas fără colecția sa de muzică și echipamentul muzical întrucât a ascultat Adele prea tare.
Adele

Adele

Thomas Alcock asculta atât de tare muzica, încât mânerele scărilor vibrau. În urma plângerilor făcute de vecini, tânărul de 18 ani din Dewsbury, West Yorkshire a primit în noiembrie anul trecut un ordin de reducere a zgomotului. Însă, acesta a ignorat ordinul și a continuat să asculte foarte tare muzică până când un procuror a decis să-i sechestreze echipamentul muzical și colecția de 200 de CD-uri.

Muzica era atât de tare încăt mânerele de pe casa scărilor vibrau, iar vecinii au putut identificat muzica lui Adele, a declarat procurorul Samantha Lawton.

Alcock a recunoscut că a încălcat anunțul de reducere a zgomotului la casa sa din Dewsbury. Acesta a rugat autoritățiile să nu îi ia colecția de CD-uri pentru că a aparținut tatălui său, care s-a stins din viață, însă magistrații din Huddersfield au decis ca CD-urile și echipamentul său să fie confiscate. De asemenea, tânărul trebuie să plătească o amendă de 110 lire sterline, 140 de lire sterline (costurile judecătorești) și 20 de lire sterline fiecărei persoane afectate de zgomotul realizat de el. De la incident, Alcock a părăsit casa.

Citește mai multe despre Adele
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Abba purta costume înzorzonate pentru a evita plata impozitului

Pantalonii strălucitori, combinezoanele cu paiete și pantofii cu platforme adăugau fiecărei apariții Abba un plus de vizibilitate. Orice fan își...

Închide