Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Arctic Monkeys, cover după Beatles la Madison Square Garden - VIDEO

Arctic Monkeys a interpretat live în cadrul recentului concert susținut la Madison Square Garden un cover după piesa "All My Loving" de la The Beatles. Momentul a fost dedicat aniversării celor 50 de ani de la prima apariție a legendarei formații în cadrul emisiunii lui Ed Sullivan. Urmărește prestația în articol.
Arctic Monkeys

Arctic Monkeys

Pe 9 februarie, Arctic Monkeys au cântat pentru prima oară ca headlineri la Madison Square Garden. Aflați în turneul de promovare a ultimului lor album, "AM", britanicii au rezervat pentru bis un moment special, dedicat formației The Beatles.

"Se pare că astăzi se împlinesc 50 de ani de când Ed Sullivan i-a adus pe The Beatles pentru prima dată în Statele Unite", a exclamat solistul Arctic Monkeys, Alex Turner, în fața mulțimii de spectatori adunați la  Madison Square Garden din New York, acolo unde trupa a fost headliner pentru prima oară. "Ne gândeam că fiind în New York, la fel cum a fost și trupa cu ceva ani în urmă, ar fi prilejul perfect pentru a cânta pentru voi o piesă de la Beatles. Se pare că unul din 3 americani au urmărit prestația lor de atunci, așa încât, dacă suntem destul de norocoși, unul din 3 americani va urmări acest clip de pe YouTube."

După acest anunț, Arctic Monkeys a interpretat un cover după piesa "All My Loving". Melodia nu a fost aleasă întâmplător, aceasta făcând parte din setlistul The Beatles din cadrul Ed Sullivan Show, de pe 9 februarie 1964.

Nu este pentru prima oară când Arctic Monkeys interpretează în cadrul unui concert un cover după Beatles. Trupa de rock alternativ a cântat "Come Together" în cadrul festivității de deschidere a Jocurilor Olimpice din 2012.

VIDEO: Arctic Monkeys - "All My Loving" (cover The Beatles )

Citește mai multe despre Arctic MonkeysThe Beatles
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
TEASER: Avicii lansează clipul "Addicted To You"

Single-ul "Addicted To You" va beneficia în curând de un videoclip, inspirat de celebra poveste de iubire dintre Bonnie și...

Închide