Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Anette Olzon, fosta solistă Nightwish, a lansat primul clip solo - Lies

Anette Olzon (ex-Nightwish) va lansa pe 26 februarie primul album solo intitulat "Shine". Primul single care beneficiază de un videoclip este piesa "Lies" și poate fi urmărit pe InfoMusic.

Publicat

pe

Anette Olzon

Fosta solista a trupei finlandeze Nightwish, Anette Olzon, va lansa pe 26 februarie primul album solo intitulat "Shine". Discul este co-produs de artista și Johan Kronlund și conține colaborări cu artiști de succes din Scandinavia: Stefan Orn și Jonas Glosser. "Shine" a fost mixat de Kronlund, Nicklas Flykt și Ronny Lahti iar de distribuția lui se va ocupa cei de la earMUSIC si Edel Group.

Primul single care beneficiază de un videoclip este piesa "Lies" și poate fi urmărit pe InfoMusic. Acesta este realizat de Patric Ullaeus de la Revolver Film Company, cunoscut pentru colaborările sale cu trupele Dimmu borgir, Lacuna Coil, In flames, Kamelot sau Sonic Syndicate. Despre aceasta realizare, Anette Olzon a declarat:

"Sunt foarte încântată de primul meu album solo. Am lucrat mult la el și are o nuanță foarte personală. "Shine" conține cântece scrise în 2009 dar și compoziții recente iar mesajul gernal este despre viață, care poate fi foarte intunecată și plină de greutăți. Din fericire avem mereu opțiunea de a vedea lumina și de a schimba ceva în viața noastră iar această schimbare ne face mai puternici indiferent de obstacole".

Anette Olzon a părăsit Nightwish în luna septembrie 2012. Artista a cântat alături de Nightwish în perioada 2007 – 2012 și a lansat alături de trupă două albume: Dark Passion Play (2007) și Imaginaerum (2011). Ea a fost înclocuită de solista Floor Jansen (Revamp, ex-After Forever).

Anette Olzon - "Lies"

Comentează

Trending