Urmărește-ne în Social Media

JOINewArtist

American Authors, optimism "în pas alergător" - VIDEO

Trupa American Authors a lansat EP-ul de debut în august 2013 și are deja un single poziționat pe locul 3 în topul pieselor alternative de pe iTunes. Este vorba despre "Best Day of My Life", o piesă cu stofă de ”imn al optimiștilor”, ce-ți intră pe sub piele chiar și dacă ești ușor pesimist. Trupa pare să joace în aceeași ligă cu Imagine Dragons, energia și entuziasmul fiind parcă din același peisaj.

Publicat

pe

American Authors
American Authors │ FOTO: www.facebook.com

De acum înainte, când vom vorbi despre autori americani, nu ne vom mai gândi doar la Ernest Hemingway, F. Scott Fitzgerald, J.D. Salinger, Stephen King sau alți iluștri scriitori. American Authors este alternativa muzicală pe care intuim că mulți o vor aprecia de îndată ce piesele lor vor ajunge să aibă promovarea pe care o merită.

Compusă din Zac Barnett (voce), James Adam Shelley (chitară/banjo), Dave Rublin (bas) și Matt Sanchez (tobe), trupa American Authors lansează piese care te fac să zâmbești aproape involuntar. Băieții compun un altfel de alternativ, care deși amintește un pic de Imagine Dragons, are totuși o energie diferită. Pe lista trupelor pe care le admiră se află Clodplay și The Killers, a căror muzică este "epică".

"Cred că putem fi cu toții de acord cu faptul că iubim toate albumele Coldplay. Ceea ce fac e epic. Compozițiile sunt foarte bune și fac o treabă grozavă atunci când vine vorba de a folosi dramatismul pentru a spune o poveste prin intermediul unui album. The Killers lansează, de asemenea, albume epice"

American Authors - "Believer"

Cu un simț al umorului dezvoltat, membrii American Authors declară că se diferențiază de restul formațiilor "printr-un zâmbet cuceritor". Poate de asta fanul numărul 1 al trupei este tatăl solistului, care i-a făcut o promisiune fiului său atunci când mergeau împreună la Ozzfest.

"Zac, atunci când trupa ta va cânta aici îmi voi tatua întregul corp și voi vinde tricouri la magazinul cu produse personalizate ale trupei"

Ăsta da suporter! Deși, cel mai probabil, American Authors nu va cânta niciodată la Ozzfest. Până una alta, "Best Day of My Life" e pe cale să devină hit, așa încât, chiar dacă tatăl lui Zac nu se va tatua pe întregul corp, s-ar putea să o facă alții sau altele. EP-ul de debut poartă numele trupei și se găsește pe iTunes la prețul de 3.99 dolari.

American Authors - "Best Day of My Life"

Trending