Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Alexandru a lansat "Hourglass" - VIDEOCLIP

Alexandru, un tânăr artist aflat la început de carieră muzicală, a lansat recent cel de-al doilea său videoclip. "Hourglass" este o piesă sensibilă, de a cărei compoziție s-a ocupat chiar Alexandru.
Alexandru -

Alexandru - "Hourglass" (secvență videoclip)

Alexandru Coțofan (27 de ani) a dat curs pasiunii sale pentru muzică în urmă cu aproximativ 3 luni, când și-a făcut debutul muzical cu piesa "Mars". Single-ul a fost lansat la sfârșitul anului 2013, primind reacții pozitive din partea publicului.

Deși profesează în domeniul medicinii, Alexandru găsește întotdeauna timp și pentru muzică. Pentru ca ideile și emoțiile sale să poată fi transmise întocmai, acesta a decis să facă totul independent,  fără compromisuri, doar el, muzica și noi - ascultătorii. Genul de muzică pe care îl compune Alexandru este pop rock: piese cu caracter social, balade și mesaje globale. Muzica și textul pieselor îi aparțin interpretului.

Noul single al lui Alexandru se numește "Hourglass". Piesa a fost compusă recent, muzica, versurile și ideea videoclipului fiind în întregime o creație a artistului. Videoclipul a fost filmat la Chișinău, scenariul urmărind "lupta" dintre o balerină și un kickboxer.

Desi e stabilit de mai mulți ani în București, Alexandru revine la Chișinău ori de câte ori are un nou produs muzical. Într-un interviu acordat recent ProFM Chișinău, artistul mărturisește că inspirația nu este o problemă pentru el, însă perfecționismul îi ține elanul în frâu.

"Aș scoate în fiecare lună câte o piesă, dacă n-aș fi autocritic", a declarat Alexandru.

Alexandru -"Hourglass"

Citește mai multe despre Alexandru
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gamma Ray a lansat "Hellbent" - Lyric Video

Gamma Ray a lansat lyric video-ul realizat pentru noul single "Hellbent". Acesta promovează viitorul album, intitulat "Empire Of The Undead",...

Închide