Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Alexandru a lansat "Hourglass" - VIDEOCLIP

Alexandru, un tânăr artist aflat la început de carieră muzicală, a lansat recent cel de-al doilea său videoclip. "Hourglass" este o piesă sensibilă, de a cărei compoziție s-a ocupat chiar Alexandru.

Publicat

pe

Alexandru - "Hourglass" (secvență videoclip)
Alexandru - "Hourglass" (secvență videoclip)

Alexandru Coțofan (27 de ani) a dat curs pasiunii sale pentru muzică în urmă cu aproximativ 3 luni, când și-a făcut debutul muzical cu piesa "Mars". Single-ul a fost lansat la sfârșitul anului 2013, primind reacții pozitive din partea publicului.

Deși profesează în domeniul medicinii, Alexandru găsește întotdeauna timp și pentru muzică. Pentru ca ideile și emoțiile sale să poată fi transmise întocmai, acesta a decis să facă totul independent,  fără compromisuri, doar el, muzica și noi - ascultătorii. Genul de muzică pe care îl compune Alexandru este pop rock: piese cu caracter social, balade și mesaje globale. Muzica și textul pieselor îi aparțin interpretului.

Noul single al lui Alexandru se numește "Hourglass". Piesa a fost compusă recent, muzica, versurile și ideea videoclipului fiind în întregime o creație a artistului. Videoclipul a fost filmat la Chișinău, scenariul urmărind "lupta" dintre o balerină și un kickboxer.

Desi e stabilit de mai mulți ani în București, Alexandru revine la Chișinău ori de câte ori are un nou produs muzical. Într-un interviu acordat recent ProFM Chișinău, artistul mărturisește că inspirația nu este o problemă pentru el, însă perfecționismul îi ține elanul în frâu.

"Aș scoate în fiecare lună câte o piesă, dacă n-aș fi autocritic", a declarat Alexandru.

Alexandru -"Hourglass"

Trending