Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Acces concert Deep Purple - Parcarea Sălii Polivalente va fi închisă

Organizatorii concertului Deep Purple de la București au anunțat că parcarea Sălii Polivalente va fi indisponibilă. Spectatorilor li se recomandă utilizarea mijloacelor de transport în comun.

Deep Purple

Mult așteptatul concert al trupei britanice este aproape sold-out, fluxul mare de oameni estimat fiind motivul principal pentru care autoritățile recomandă închiderea parcării, pentru a folosi Calea Piscului exclusiv pentru acces pietonal. Calea Piscului (cu intrare din Bulevardul Tineretului) este una dintre principalele alei de acces și, totodată, singura posibilitate de intrare cu mașina pe platforma ce găzduiește parcarea Sălii Polivalente, de aceea prezența automobilelor poate deveni un pericol pentru spectatorii așteptați la eveniment. Organizatorii recomandă așadar utilizarea mijloacelor de transport în comun. Dacă utilizarea mașinii personale este imperativă, se poate folosi parcarea Palatului Copiilor, situată în imediata vecinătate a Sălii Polivalente, numărul de locuri disponibile fiind limitat.

Prezentat de Ciuc Premium, concertul Deep Purple va avea loc pe 20 februarie, la Sala Polivalentă. Accesul va fi permis începând cu ora 19:00, cu câteva minute înaintea orei 20:00 fiind programat să înceapă concertul trupei din deschidere, Grimus, urmat îndeaproape de show-ul Deep Purple.

Organizatorii recomandă spectatorilor să vină din timp, pentru a evita eventualele aglomerări la porțile de acces. De asemenea, nu este încurajată prezența copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, însă dacă părinții aleg să vina alaturi de cei mici, aceștia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă.

Ultimele bilete mai pot fi achiziționate din reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu și de la casa de bilete a Sălii Palatului, urmând ca, în limita disponibilității, acestea să poată fi cumpărate și de la intrarea în Sala Polivalentă, în seara evenimentului.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Deep Purple
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEO: "What Difference Does It Make? A film about making music" (Documentar Red Bull Music Academy)

Urmărește pe InfoMusic documentarul “What difference does it make? A film about making music”, lansat pe 17 februarie 2014 în...

Închide