Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

AC/DC plănuiește un turneu mondial aniversar și un album nou în 2014

Solistul Brian Johnson a dezvăluit că AC/DC va intra în studio în această primăvară pentru a înregistra un nou album. Formația va pleca apoi într-un turneu mondial cu prilejul celei de-a 40-a aniversări.
AC/DC live pe Giant Stadium - Brian Johnson si Angus Young

AC/DC live pe Giant Stadium - Brian Johnson si Angus Young

Solistul AC/DC a participat la un Grand Prix din Palm Beach, luând parte la câteva curse auto. El a fost invitat de un post local de radio să vorbească despre această experiență. Cu prilejul interviului radiofonic din 14 februarie, Brian Johnson a dezvăluit că trupa sa va intra în studio în această primăvară pentru a înregistra un nou album. Cântărețul a vorbit și despre un viitor turneu mondial cu prilejul aniversării a 40 de ani de carieră. Formația a absentat de pe scenă în ultima perioadă din cauza problemelor de sănătate ale unuia dintre membri.

Potrivit lui Johnson, membrii AC/DC vor începe înregistrările în mai 2014 într-un studio din Vancouver. Ultimul LP al rockerilor australieni datează din 2008. "Black Ice" a fost comercializat în peste 6 milioane de exemplare în întreaga lume. Ceva mai recent, în noiembrie 2012, trupa a pus pe piață și albumul live "Live at River Plate", primul de acest gen din ultimii 20 de ani.

Viitorul turneu mondial AC/DC va marca împlinirea a 40 de ani de carieră. Brian Johnson a declarat că se gândesc să sărbătorească prin 40 de concerte, mulțumindu-le astfel fanilor pentru susținerea de lungă durată. Au trecut patru ani de la ultimul turneu organizat de formația australiană. AC/DC a concertat o singură dată în România, pe 16 mai 2010. Cu acel prilej, în Piața Constituției din București au fost prezenți aproximativ 60.000 de fani. Promoterul de atunci, Marcel Avram încearcă să readucă legendele rock în România, potrivit planurilor sale pe 2014.

Îl puteți asculta pe Brian Johnson vorbind despre muzică în interviul audio de mai jos, după minutul 6:30:

Citește mai multe despre AC/DCBrian Johnson
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coma a lansat clipul "CHIP" - VIDEOCLIP

De Valentine's Day, trupa Coma a lansat videoclipul noului single "Chip", în care apar fanii trupei, artiști precum Adrian Despot,...

Închide