Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

3 Sud Est revine cu un nou single, "Emoții"

3 Sud Est, formaţia ce făcea furori la sfârşitul anilor ’90, revine cu nou single, intitulat "Emoții". Piesa va fi lansată vineri, în ultima zi a lunii februarie.
3 Sud Est

3 Sud Est

Laurențiu, Mihai și Viorel, membrii uneia dintre cele îndrăgite trupe de băieți din România, se întorc din nou pe scenă. Formația va lansa vineri, 28 februarie, un nou single care împărtășește aceeași emoție pozitivă fanilor 3 Sud Est, de ieri și de azi. Piesa se intitulează sugestiv "Emoții" și va putea fi ascultată pe majoritatea posturilor de radio românești începând de vineri dimineață.

3 Sud Est a fost înfiinţată în anul 1998 și are în palmares cele mai importante premii ale industriei muzicale româneşti. Supranumiţi “Regii muzicii dance”, cei trei artiști au stabilit recorduri de vânzări în România: 800.000 de casete audio şi CD-uri vândute în toată ţara. Discul 3rei Sud Est (1998) a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio şi în 6000 de exemplare pe CD, cifre uriașe pentru acea perioadă, greu de atins chiar și în prezent.

3 Sud Est a urcat pe scenă la Romanian Music Awards 2012, unde au susținut un concert de tipul Best Of. În cadrul show-ului de la Craiova fanii trupei au putut reasculta hituri precum "Amintirile", "Ai plecat", "Vorbe care dor", sau "Te plac".

Citește mai multe despre 3 Sud Est
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lucia a lansat un nou single, "Make Up Song" (Acoustic Version) - AUDIO

Lucia a dezvăluit o piesă nouă, intitulată "Make Up Song". Single-ul ar putea fi inclus pe albumul de debut al...

Închide