Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

3 Sud Est - "Emoții", prima piesă a trupei după o pauză de 7 ani - AUDIO

3 Sud Est, trupa ce făcea furori la sfârşitul anilor ’90, a revenit cu o piesă nouă, intitulată "Emoții". Ascultă primul single lansat de trupă după o pauză discografică de 7 ani.
3 Sud Est

3 Sud Est

Laurențiu, Mihai și Viorel, membrii uneia dintre cele îndrăgite trupe de băieți din România, se întorc din nou pe scenă. Formația a lansat un nou single, intitulat sugestiv "Emoții".

"E o poveste de dragoste sau o declarație de iubire pentru toți oamenii care ne-au susținut, ne-au inspirat și au fost mereu echipa, sufletul și bucuria noastră. E un «mulțumesc» din partea 3 Sud Est pentru iubirile din viața personală și pentru gașca mare de fani, cei care ne admiră, ne urmăresc și cărora așa am ales să le mulțumim pentru tot", declară Laurențiu.

"Piesa "Emoții" este o împărtășire a sentimentelor noastre, în maniera 3 Sud Est, marca noastra muzicală, care ne-a consacrat și care, spunem noi, o să miște inimile și o să aducă împreună și pe fanii din generația noastră, cât și pe cei mai mici, această lume cool, senzațională, care știe despre istoria trupei noastre și care aștepta o nouă piesă 3 Sud Est. Până la urmă, când e vorba despre dragoste și bucurie e vorba, de fapt, de aceleași… Emoții", spune Mihai.

"A fost o experiență foarte tare, ne-am bucurat că vom fi din nou împreună, iar în studio și să avem un alt proiect muzical, ca echipă. Gașca a revenit, suntem aici pentru voi, cu tot sufletul și cu multe… Emoții", a adăugat Viorel.

Laurențiu, Mihai și Viorel vor filma un videoclip pentru piesa "Emoții" pe 5 martie si pregătesc multe surprize, pe care le vor dezvălui la momentul oportun. Urmărește interviul cu 3 Sud Est

Trioul 3 Sud Est a revenit pe scena muzicală în 2014

Trioul 3 Sud Est a revenit pe scena muzicală în 2014

3 Sud Est a fost înfiinţată în anul 1998 și are în palmares cele mai importante premii ale industriei muzicale româneşti. Supranumiţi “Regii muzicii dance”, cei trei artiști au stabilit recorduri de vânzări în România: 800.000 de casete audio şi CD-uri vândute în toată ţara. Discul 3rei Sud Est (1998) a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio şi în 6000 de exemplare pe CD, cifre uriașe pentru acea perioadă, greu de atins chiar și în prezent.

3 Sud Est - "Emoții" (Lyric Video)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre 3 Sud Est
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Solista Kobra Paige se alătură lineup-ului Metal All Stars la București

Kobra Paige, vocalista trupei metal “Kobra and the Lotus”, se alătură blockbuster-ului Metal All Stars, care va avea loc pe...

Închide