Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Within Temptation - “Whole World Is Watching” ft. Dave Pirner - VIDEOCLIP

Within Temptation a dezvăluit videoclipul noului single "Whole World Is Watching". Piesa este o colaborare cu Dave Pirner, solistul trupei de rock alternativ Soul Asylum, și este extrasă de pe albumul "Hydra".

Publicat

pe

Within Temptation

Within Temptation continuă promovarea celui de-al șaselea album din carieră, "Hydra", prin dezvăluirea unui nou videoclip. După "Paradise (What About Us?)" și "Dangerous", olandezii aleg ca noul single al formației să fie "Whole World Is Watching". Pentru această piesă trupa a colaborat cu Dave Pirner, Sharon den Adel mărturisind că solistul Soul Asylum a fost alegerea perfectă pentru sound-ul dorit.

"Noul single este o baladă puternică despre contientizarea și dominarea propriilor temeri interioare. Atunci când am scris "Whole World Is Watching", Dave a fost în fruntea listei pentru posibili colaboratori. Are o voce extrem de captivantă: a făcut ca sound-ul piesei să fie exact cel dorit de noi", a declarat Sharon, solista Within Temptation.

Albumul "Hydra", ce include noul single "Whole World Is Watching", va fi lansat pe piață pe 3 februarie 2014.

Tracklist "Hydra" - Within Temptation

 1. "Let Us Burn"
 2. "Dangerous" (featuring Howard Jones)
 3. "And we Run" (featuring Xzibit)
 4. "Paradise (What About Us?)" (featuring Tarja Turunen)
 5. "Edge of the World"
 6. "Silver Moonlight"
 7. "Covered by Roses"
 8. "Dog Days"
 9. "Tell Me Why"
 10. "Whole World Is Watching" (featuring Dave Pirner, or Piotr Rogucki on the Polish edition)

Bonus tracks

 1. "Radioactive" (Imagine Dragons cover)
 2. "Summertime Sadness" (Lana Del Rey cover)
 3. "Let Her Go" (Passenger cover)
 4. "Dirty Dancer" (Enrique Iglesias cover)
 5. "And We Run"
 6. "Silver Moonlight"
 7. "Covered By Roses"
 8. "Tell Me Why"

Fondată în 1996 de chitaristul Robert Westerholt și carismatica soprană Sharon den AdelWithin Temptation a devenit în scurtă vreme una dintre cele mai popuare trupe de "symphonic gothic metal" din istoria muzicii ultimei decade. Ceea ce a adus celebritatea trupei a fost cel de-al doilea album, "Mother Earth" (2000), care a atras o vizibilitate mult mai mare din punct de vedere comercial, înregistrând vânzări de 2.8 milioane CD-uri si DVD-uri în 48 de țări.

Within Temptation a cântat anul trecut la festivalul ARTmania de la Sibiu. Citește impresii de la concert.

VIDEOCLIP: Within Temptation - "Whole World Is Watching" feat. Dave Pirner

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Asking Alexandria cântă cu Within Temptation pe piesa "Faded Out"

Colaborarea finalului de primăvară este cea dintre Asking Alexandria şi Within Temptation, pe piesa "Faded Out". Nu ştiam că vocea lui Danny Worsnop putea suna aşa bine alături de cea a lui Sharon Den Adel. Melodia se ascultă în articol, unde găsiţi şi un videoclip în care apar ambele trupe.

Publicat

pe

Videoclip Asking Alexandria Within Temptation Faded Out
Videoclip Asking Alexandria Within Temptation Faded Out │ FOTO: Asking Alexandria

Asking Alexandria lansase deja piesa "Faded Out" cu ceva vreme în urmă, dar acum a refăcut track-ul astfel încât să o includă şi pe Sharon Den Adel, solista Within Temptation. Această compoziţie va apărea pe coloana sonoră a filmului "The Retaliators", o creaţie Better Noise care apare în toamna lui 2022. Câteva momente sunt memorabile în această piesă. Începem cu acea chiară care "miaună" foarte plăcut pentru urechile noastre, amintind de un sample de dubstep.

Apoi e porţiunea când Sharon intră total neaşteptat pe piesă, cu estetica unui star rock din anii '80. Şi nu uităm de partea în care Danny Worsnop pare a îşi pierde respiraţia după ce accelerează flow-ul foarte mult. Îl auzim şi cu vocalize lungi şi cântat curat mai mult decât de obicei. În clip apare o relaţie disfuncţională, în care doi parteneri trăiesc o relaţie complet alienată de lumea normală.

Clipul a fost regizat de Michael Lombardi şi este un derivat din popularul serial Apple TV+, "Severance". Acolo o serie de personaje trăznite au o operaţie pe creier, care le separa eu-ul de la muncă de cel de acasă.

Asking Alexandria se află acum în turneu în Statele Unite alături de trupă nominalizată la Grammy Nothing More. Grupul britanic a lansat recent EP-ul "Never Gonna Learn", denumit după al doilea single de pe albumul său apreciat din 2021, "See What's On th eInside". A lansat şi o piesă în colaborare cu Maria Brink, solista trupei In This Moment.

Within Temptation a lansat în 2021 piesa "Shed My Skin", după ce lansase "The Purge", iar pe ambele a inclus elemente de rock alternativ şi multiple influenţe electronice. Grupul olandez de metal simfonic a lansat ultimul album în 2019, "Resist" combinând metal-ul alternativ cu cel simfonic. Formaţia este aşteptată pe 26 august la festivalul WTF - Way Too Far Rock Festival 2022 la Bistriţa, alături de Gotthard, Evergrey, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz.

Citește în continuare

Trending