Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Piesă nouă Voltaj, "Meci de box" - LYRIC VIDEO

Voltaj a lansat nou single, intitulat "Meci de box". Piesa dă titlul concertului pe care trupa îl va susține la Sala Polivalentă pe 20 martie. Melodia poate fi ascultată în articol.
Voltaj

Voltaj

Călin, Gabi, Oliver, Vali și Adrian invită fanii Voltaj la un "Meci de box". Pentru a deschide apetitul pentru concertul din 20 martie, trupa a dezvăluit în avans piesa ce dă numele evenimentului.

"Ne vedem pe 20 martie! Însă până atunci... vă pregătim o surpriză. Ghiciți despre ce ar putea fi vorba?", anunța Voltaj pe pagina de Facebook în urmă cu câteva zile.

Noul single "Meci de box" poate fi ascultat, așadar, înainte de evenimentul de la Sala Polivalentă, în cadrul căruia formația va interpreta multe dintre piesele îndrăgite de public. Așa cum ne-au obișnuit, membrii Voltaj vor avea și invitați surpriză, pe care îi veți putea asculta cumpărând bilete pentru concert. Prețurile acestora variază între 50 și 120 de lei, în funcție de distanța locurilor față de scenă.

Precedentul single Voltaj a fost lansat în octombrie 2013. Intitulată "Ultima secundă", piesa a fost un cover după cântecul "Mengkel nama ahu" (într-o zi voi zâmbi) al artistului Tongam Sirait din Sumatra. Pe site-ul tedoo.ro, Brad Florescu, un prieten apropiat al solistului Călin Gruia povestește cum l-a descoperit pe Tongam în călătoria sa în Sumatra. Acesta a fost cucerit de muzica artistului și i-a trimis lui Gruia mai multe piese. În plus, Florescu a fost prezent în momentul în care "Mengkel nama ahu" a devenit "Ultima secundă". Povestea completă a piesei o puteți afla citind un articol anterior.

Voltaj - "Meci de box"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Voltaj
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Enrique Iglesias și Pitbull - "I'm A Freak" - VIDEOCLIP

Enrique Iglesias a lansat videoclipul noului single "I'm A Freak", lansat în colaborare cu rapper-ul Pitbull. Piesa este extrasă de...

Închide