Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

VIRAL: Un puști de 11 ani i-a provocat la duel pe membrii unei trupe de heavy metal - VIDEO

Un puști de 11 ani a cucerit internetul după ce l-a provocat la duel pe chitaristul trupei de heavy metal Steel Panther, în timpul unui concert. Tănârul l-a impresionat pe chitarist cu talentul său.

Publicat

pe

Aidan Fisher în vârstă de 11 ani l-a provocat la duel pe chitaristul ttrupei de heavy metal Steel Phanter
Aidan Fisher în vârstă de 11 ani l-a provocat la duel pe chitaristul ttrupei de heavy metal Steel Phanter

Cu un număr impresionant de peste 1,6 milioane de vizualizări obținute în mai puțin de 3 săptămâni, Aidan Fisher este unul dintre cei mai populari chitariști de pe YouTube. În decembrie anul trecut, tânărul de 11 ani s-a dus să vadă live formația de heavy metal Steel Panther. În timpul concertului, acesta a afișat o pancartă pe care scria că-l provoacă la duel pe chitaristul trupei.

Știam că au mai adus pe scenă oameni din public care să cânte alături de ei, astfel că m-am gândit să facem o pancartă și să vedem ce se întâmplă, a declarat tatăl băiatului, care a mers împreună cu el la concertul ce s-a desfășurat în Kansas City.

Pancarta și-a făcut efectul, membrii trupei au acceptat provocarea și l-au chemat pe Aidan pe scenă. În momentul în care acesta a pus mâna pe chitară și a interpretat solo-ul din piesa lui Eddie Van Halen "Eruption", atât publicul, cât și formația au amuțit. Puștiul a fost atât de bun, încât cei de la Steel Panther l-au păstrat pe scenă pentru a cânta împreună "You Really Got Me", de la Van Halen. Înregistrarea momentului a fost urcată pe YouTube pe data de 23 decembrie 2013, iar în afară de numărul impresionat de vizualizări, video-ul se bucură și de peste 400 de comentarii laudative.

VIDEO VIRAL: Aidan Fisher (11 ani) cântă cu Steel Panther

Comentează

Trending