Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye Poze Cerbul de Aur 2019: concertul lui Ștefan Bănică

Viitorul solist Rezident Ex, vocea rock a României

Tavi Iepan, Matthias Lange, Christian Podratzky, Adrian Popescu și Vali Potra caută solistul vocal care să ridice microfonul abandonat de Ovidiu Ioncu Kempes la sfârșitul anului trecut. Membrii Rezident Ex au pornit un adevărat "voice hunting" printre cântăreții rock, fie ei consacrați sau aspiranți.
Noua voce rock a României așteptată la Rezident EX

Noua voce rock a României așteptată la Rezident EX

Kempes a părăsit Rezident Ex pe 23 noiembrie 2013, pornind proiectul solo "Kempes" cu ajutorul membrilor Gothic. Foștii săi colegi i-au respectat decizia, însă nu au renunțat la povestea Rezident Ex, ba mai mult, ei sunt hotărâți să imprime cât mai repede cel de-al doilea disc. Au pornit în căutarea vocii rock a României, care să dea glas pieselor compuse pentru noul album.

Rezident Ex reunește muzicieni cu experiență, care au participat la scrierea istoriei rockului românesc: Tavi Iepan (Progresiv TM, Cargo, Locatarii), Christian Podratzky (Pro Musica, Abra, Poems for Laila, Andy Clark), Adi Popescu (Metamorf, Cargo) şi Vali Potra (Abra, Blazzaj, A.G. Weinberger). Românilor li se adaugă un nume internațional, Matthias Lange (Sinner, Metalium), un chitarist valoros, ce are în portofoliu numeroase turnee în întreaga lume.

Rezident Ex fără Kempes

Rezident Ex fără Kempes

Postul de Lead Vocal în Rezident Ex este o provocare importantă pentru orice vocalist talentat. Pe de-o parte are sarcina de a convinge un public numeros și pretențios, intrând inevitabil într-o permanentă comparație cu Kempes, iar pe de altă parte, se va putea bucura de vizibilitate pe scena rock românească. Presa de specialitate are trupa în vizor, urmează un turneu de promovare pentru viitorul disc și participării la diverse festivaluri. Potrivit membrilor actuali, Rezident Ex este o trupă cu o doză generoasă de umor, fără aere de vedete, în cadrul căreia viitorul solist se va putea simți familiar în scurt timp.

Cei interesaţi de un prim contact cu Rezident Ex pot trimite un demo mp3 sau un link cu o imprimare prin următorul formular. Alternativă de comunicare cu trupa: adresa de e-mail rezidentex [at] @gmail.com.

 

Citește mai multe despre Rezident EX
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alexandrina cântă la concertul aniversar Blazzaj din Control

Alexandrina se alătură trupei Blazzaj în concertul aniversar al trupei ce va avea loc în Control. Înarmați până peste dinți...

Închide