Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

VIDEOCLIP: Shakira și Rihanna - "Can’t Remember to Forget You"

Shakira și Rihanna au dezvăluit videoclipul noului single "Can’t Remember to Forget You". Într-un cadru exotic, cele două artiste reușesc să se completeze prin prestanță, voce și carismă.

Shakira și Rihanna - ”Can't Remember To Forget You” (secvență videoclip)

Așteptarea prelungită de diverse teasere s-a încheiat. Shakira și Rihanna ne arată în videoclipul "Can’t Remember to Forget You" cât de bine funcționează complementaritatea, pe plan muzical și nu numai. Clipul a fost filmat la începutul lui decembrie 2013 în Bahamas, regizor fiind Joseph Kahn, ce a lucrat de-a lungul carierei cu Eminem, Mariah Carey, Gwen Stefani, Moby, George Michael, U2, Muse.

Din reacțiile criticilor de profil, precum și a poziției fruntașe ocupate de această piesă în topurile iTunes din 39 de țări, am putea deduce că duetul "Can’t Remember to Forget You" va fi unul dintre hiturile anului 2014. Îmbinarea ritmurilor de reggae, ska și rock este, se pare, de bun augur, vocile celor două fiind de asemenea compatibile.

"Piesa vorbește despre acel gen de bărbat care ți se bagă pur și simplu pe sub piele, fiindu-ți imposibil să-l ignori. Cred că fiecare femeie a simțit măcar o dată ceva similar. Melodia nu este, însă, o reflexie a vieții mele personale de acum", a povestit recent Shakira într-un interviu.

Noul album Shakira, ce include single-ul "Can’t Remember to Forget You", este cel de-al 10-lea din carieră și cel de-al 4-lea înregistrat cu versuri în limba engleză. Discul ce poartă numele artistei columbiene va apărea pe piață pe 25 martie. Pentru acest material, Shakira a colaborat cu o listă impresionantă de artiști și producători: Sia Furler, Ester Dean, Ne-Yo, Afrojack, Skrillex, Tiësto, Akon, Benny Blanco, The Runners, Max Martin și Dr. Luke

În cadrul unui interviu acordat recent, Shakira a mărturisit că discul este dedicat partenerului său de viață, fotbalistul Gerard Pique. Cei doi au devenit părinți la începutul anului trecut, Shakira dând naștere unui băiețel pe care l-au botezat Milan.

VIDEOCLIP: "Can’t Remember to Forget You" (Shakira și Rihanna)

Citește mai multe despre RihannaShakira
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noi informații despre așteptatul concert Kempes

Ovidiu Ioncu Kempes revine pe scena muzicală într-un concert-eveniment pe 27 februarie 2014. Va fi prima apariție live a solistului...

Închide