Urmărește-ne în Social Media

Muzică & Dans

VIDEO VIRAL: Dansul "Drop That #NaeNae" este noul fenomen pe internet

Dacă 2013 a fost anul Harlem Shake-ului, în 2014 avem parte de un nou dans fenomen. Este vorba de "Drop That #NaeNae" inițiat de grupul de hip-hop We Are Toonz.

Publicat

pe

We Are Toonz - "Drop That #NaeNae"
We Are Toonz - "Drop That #NaeNae"

Esența lui #NaeNae este realizarea mișcărilor de dans cu genunchii flexați. Conceptul și piesa "Drop That #NaeNae" a fost realizat de tinerii de la We Are Toonz și este inspirat de personajul Sheneneh Jenkins interpretat de Martin Lawrence în serialul "Martin" din anii '90.

Prin intermediul rețelelor de socializare precum Instragram, Vine, Twitter și YouTube, "Drop That #NaeNae" a devenit din ce în ce mai popular, în special în rândul adolescenților. De exemplu, în ultimele 90 de zile #NaeNae a fost menționat de peste 1,1 milion de ori pe Twitter.

Dansul se bucură de notorietate și în rândul sportivilor profesioniști din Americani, care îl dansează pentru a sărbători o victorie. "Le-am văzut și pe cele de la TLC dansând", a declarat We Are Toonz pentru revista Billboard. În plus, melodia "Drop That #NaeNae" este din ce în ce mai difuzată pe radiouri și avansează rapid în topul Billboard Mainstream R&B/Hip-Hop. Grupul se pregătește să lanseze piese noi și va pleca foarte curând într-un turneu, ce include spectacole în Germania, la sfârșitul lunii februarie.

We AreToonz - "Drop That #NaeNae"

Trending