Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

VIDEO VIRAL: Dansul "Drop That #NaeNae" este noul fenomen pe internet

Dacă 2013 a fost anul Harlem Shake-ului, în 2014 avem parte de un nou dans fenomen. Este vorba de "Drop That #NaeNae" inițiat de grupul de hip-hop We Are Toonz.
We Are Toonz -

We Are Toonz - "Drop That #NaeNae"

Esența lui #NaeNae este realizarea mișcărilor de dans cu genunchii flexați. Conceptul și piesa "Drop That #NaeNae" a fost realizat de tinerii de la We Are Toonz și este inspirat de personajul Sheneneh Jenkins interpretat de Martin Lawrence în serialul "Martin" din anii '90.

Prin intermediul rețelelor de socializare precum Instragram, Vine, Twitter și YouTube, "Drop That #NaeNae" a devenit din ce în ce mai popular, în special în rândul adolescenților. De exemplu, în ultimele 90 de zile #NaeNae a fost menționat de peste 1,1 milion de ori pe Twitter.

Dansul se bucură de notorietate și în rândul sportivilor profesioniști din Americani, care îl dansează pentru a sărbători o victorie. "Le-am văzut și pe cele de la TLC dansând", a declarat We Are Toonz pentru revista Billboard. În plus, melodia "Drop That #NaeNae" este din ce în ce mai difuzată pe radiouri și avansează rapid în topul Billboard Mainstream R&B/Hip-Hop. Grupul se pregătește să lanseze piese noi și va pleca foarte curând într-un turneu, ce include spectacole în Germania, la sfârșitul lunii februarie.

We AreToonz - "Drop That #NaeNae"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEO: Actorul Vin Diesel dansează pe muzica lui Katy Perry și Beyonce

Actorul din seria filmelor "Fast and Furios", Vin Diesel s-a înregistrat în timp ce dansează pe cele mai recente single-uri...

Închide