Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

VIDEO: Daft Punk fără căști

După ceremonia de decernare a Premiilor Grammy, cei de la Daft Punk au fost surprinși de paparazzi americani fără celebrele căști de roboți, lucru foarte rar întâlnit.
Daft Punk

Daft Punk

În ciuda succesului, Guy-Manuel de Homem-Christo și Thomas Bangalter au încercat să mențină cât mai mult misterul proiectului Daft Punk. Duo-ul francez s-a lansat în muzica electronică în 1993, iar o parte din popularitate s-a datorat faptului că nu și-a dezvăluit identitatea. În toate aparițiile, cei doi artiști au fost costumați în roboți, căștile acestora devenind celebre.

Astfel, presa a explodata în ultimele zile când paparazzi de la TMZ au reușit să-i filmeze pe cei de la Daft Punk, pe aeroportul din Los Angeles, unde, evident, nu puratu căștile de roboți. Duo-ul s-a aflat în L.A. pentru gala de decernare a Premiilor Grammy 2014, ce a avut loc pe 26 ianaurie. Aceștia au ieșit câștigători la 5 categorii, inclusiv la Albumul Anului - "Random Access Memories" și la Piesa Anului - "Get Lucky" feat. Pharrell Williams. De asemenea, Daft Punk a susținut primul live de la apariția albumului "Random Access Memories". Alături de duo-ul francez, au urcat pe scenă Stevie WonderPharrell Williams, Nile Rodgers, Chris Caswell, Nathan East, Omar Hakim și Paul Jackson Jr - VIDEO.

Cei de la TMZ au prezentat înregistrarea ca și cum ar fi fost pentru prima dată când îi vedem pe francezi fără căști, însă acest lucru nu este adevărat. Chiar dacă artiștii apar foarte rar necostumați, pe internet există fotografii cu aceștia, fără căști. Multe dintre imagini datează din perioada anilor '90, când aceștia avea proximativ 20 de ani.

VIDEO: Daft Punk fără căști 2014

POZE: Daft Punk fără căști

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Daft Punk
RECOMANDARE:Cumpără un disc DAFT PUNK

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lorde a ales "Ribs" ca nou single de promovare - AUDIO

Lorde continuă promovarea albumului "Pure Heroine" prin noul single "Ribs". Piesa produsă de Joel Little este de-al 4-lea extras de...

Închide