Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

VIDEO: Concert în autobuz cu Macklemore și Ryan Lewis - "Can't Hold Us"

Urmărește pe InfoMusic prestația susținută de Macklemore și Ryan Lewis într-un autobuz din New York. Duo-ul se bucură de nu mai puțin de 8 nominalizări la Premiile Grammy 2014.

Publicat

pe

Macklemore și Ryan Lewis au cântat într-un autobuz din New York
Macklemore și Ryan Lewis au cântat într-un autobuz din New York

Macklemore și Ryan Lewis pregătesc un super show pentru gala de decernare a Premiilor Grammy de pe 26 ianuarie din Los Angeles. Pentru promovarea evenimentului, cei doi artiști s-au gândit să încânte cetățenii din New York cu o interpretare inedită a hitului "Can't Hold Us". Astfel, aceștia s-au urcat la întâmplare într-un autobuz și au început cânte. La început oamenii se uitau un pic ciudat la ei, dar nu a trecut mult până ce ritmurile piesei i-au captivat pe toți, iar autobuzul a fost plin de veselie și dans.

Macklemore și Ryan Lewis se bucură de 8 nominalizări la Premiile Grammy, inclusiv la categoriile Albumul Anului, Piesa Anului și Cel Mai Bun Debut - Vezi lista completă. Duo-ul american a lansat albumul de debut "The Heist" pe 9 octombrie. Acesta a fost produs, înregistrat și lansat independent și ajuns numărul 1 în iTunes după doar câteva ore de la apariție, cu toate că nu s-a bucurat de promovare sau sprijin în zona de mainstream. Materialul a debutat pe locul 2 în topul Billboarrd 200, cu 78.000 de copii vândute în prima săptămână de la lansare. Însă, în clasamentele Billboard Top R&B/Hip-Hop Albums și Top Rap Albums a intrat direct pe locul 1. În noiembrie anul trecut, discul a ajuns să se vândă în peste 1 milion de exemplare în Statele Unite.

VIDEO: Concert în autobuz cu Macklemore și Ryan Lewis - "Can't Hold Us"

Trending