Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

VIDEO: Concert în autobuz cu Macklemore și Ryan Lewis - "Can't Hold Us"

Urmărește pe InfoMusic prestația susținută de Macklemore și Ryan Lewis într-un autobuz din New York. Duo-ul se bucură de nu mai puțin de 8 nominalizări la Premiile Grammy 2014.
Macklemore și Ryan Lewis au cântat într-un autobuz din New York

Macklemore și Ryan Lewis au cântat într-un autobuz din New York

Macklemore și Ryan Lewis pregătesc un super show pentru gala de decernare a Premiilor Grammy de pe 26 ianuarie din Los Angeles. Pentru promovarea evenimentului, cei doi artiști s-au gândit să încânte cetățenii din New York cu o interpretare inedită a hitului "Can't Hold Us". Astfel, aceștia s-au urcat la întâmplare într-un autobuz și au început cânte. La început oamenii se uitau un pic ciudat la ei, dar nu a trecut mult până ce ritmurile piesei i-au captivat pe toți, iar autobuzul a fost plin de veselie și dans.

Macklemore și Ryan Lewis se bucură de 8 nominalizări la Premiile Grammy, inclusiv la categoriile Albumul Anului, Piesa Anului și Cel Mai Bun Debut - Vezi lista completă. Duo-ul american a lansat albumul de debut "The Heist" pe 9 octombrie. Acesta a fost produs, înregistrat și lansat independent și ajuns numărul 1 în iTunes după doar câteva ore de la apariție, cu toate că nu s-a bucurat de promovare sau sprijin în zona de mainstream. Materialul a debutat pe locul 2 în topul Billboarrd 200, cu 78.000 de copii vândute în prima săptămână de la lansare. Însă, în clasamentele Billboard Top R&B/Hip-Hop Albums și Top Rap Albums a intrat direct pe locul 1. În noiembrie anul trecut, discul a ajuns să se vândă în peste 1 milion de exemplare în Statele Unite.

VIDEO: Concert în autobuz cu Macklemore și Ryan Lewis - "Can't Hold Us"

Citește mai multe despre Macklemore
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brian Joubert și Tomáš Verner vin la București la Gala Kings On Ice

Brian Joubert si Tomáš Verner sunt cele mai noi confirmări din distribuția Kings On Ice Olympic Gala, ce va avea...

Închide