Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

VIDEO: Bruce Springsteen și Jimmy Fallon, duet-parodie

Cine se îndoia de faptul că Bruce Springsteen are umor, poate urmări duetul-parodie cu Jimmy Fallon. Artistul a interpretat o variantă spoof a piesei "Born to Run" alături de gazda show-ului Late Night With Jimmy Fallon, tematica versurilor fiind una politică.
Video: Bruce Springsteen și Jimmy Fallon

Video: Bruce Springsteen și Jimmy Fallon

Cu un mesaj politic adresat guvernatorului New Jersey, spoof-ul realizat de Bruce Springsteen și Jimmy Fallon intră la categoria "clipuri virale". Într-adevăr, Chris Christie s-ar putea să nu guste gluma, însă scandalul Bridgegate nu putea fi trecut cu vederea. Conform presei internaționale, consilierul guvernatorului este acuzat de orchestrarea unui blocaj imens în trafic pe podul George Washington cu scopul de a pedepsi un primar democrat pentru faptul că nu a susținut realegerea sa.

Cu siguranță, guvernatorul Chris Christie nu va mai fi atât de dornic să participe la concertele lui Bruce Springsteen de acum înainte. Până nu demult, acesta declara că a participat la cel puțin 100 de show-uri ale artistului, fiind, se pare, un fan înrăit.

Cei care nu se simt ofensați de parodie pot cumpăra ultimul album Bruce Springsteen, "High Hopes". Discul a fost lansat pe 14 ianuarie, fiind înregistrat în timpul turneului australian de anul trecut alături de trupa the E Street Band și chitaristul trupei Rage Against The Machine, Tom Morello. "The Boss", cum este alintat celebrul cântăreț, a precizat că piesele de pe "High Hopes" sunt un amestec de cântece noi, coveruri și versiuni recente ale unor piese mai vechi.

În vârstă de 63 de ani, "The Boss", a vândut de-a lungul celor 4 decenii de carieră muzicală peste 120 de milioane de albume, în palmares fiind incluse și 20 de premii Grammy, 2 Globuri de Aur și un premiu Oscar la categoria Best Original Song pentru piesa "Streets of Philadelphia". În topul "Cei mai buni artiști ai tuturor timpurilor" realizat de Rolling Stone Magazine în 2004 s-a plasat pe poziția 23.

VIDEO: Bruce Springsteen și Jimmy Fallon (parodie "Born to Run")

Citește mai multe despre Bruce Springsteen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Arsenie reprezintă România la cel mai important festival din America de Sud

Vina del Mar este cel mai important festival muzical din America de Sud, ce aduce pe aceeași scenă artiști din...

Închide