Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

VIDEO: Actorul Vin Diesel dansează pe muzica lui Katy Perry și Beyonce

Actorul din seria filmelor "Fast and Furios", Vin Diesel s-a înregistrat în timp ce dansează pe cele mai recente single-uri de la Katy Perry și Beyonce.
Vin Diesel iubește muzica...

Vin Diesel iubește muzica...

Actorul și producătorul Vin Diesel s-a înregistrat în timp ce dansează și chiar cântă un pic pe melodiile "Black Horse" de la Katy Perry și "Drunk in Love" de la Beyonce. De asemenea, în video-ul postat pe pagina sa de Facebook, Vin Diesel mărturisește că este extrem de fericit întrucât cei de la Universal l-au anunțat că filmul "Riddick" este numărul 1 în topul vânzărilor de DVD din America. Acesta le mulțumește fanilor pentru susținere, mai ales că pelicula a fost realizată cu un buget foarte mic.

Înregistrarea lui Vin Diesel a ajuns imediat viral, iar în primele ore de la postare a reușit să strângă 50.000 de comentarii și 500.000 de like-uri.

Filmul "Riddick" a avut premiera în cinematografe în toamna anului trecut. Acesta este regizat David Twohy, care a contribuit și la crearea scenraiului. Pelicula SF spune povestea lui Riddick, interpretat de Vin Diesel, care este părăsit pe o planetă arsă de soare, unde trebuie să se lupte cu o specie de extratereștrii prădători.

Citește mai multe despre BeyonceKaty Perry
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
TEASER VIDEOCLIP: "Can’t Remember to Forget You" (Shakira și Rihanna)

Shakira și Rihanna au dezvăluit secvențe de la filmarea videoclipului "Can’t Remember to Forget You". Urmărește video teaser-ul în articol.

Închide