Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

VIDEO: Actorul Vin Diesel dansează pe muzica lui Katy Perry și Beyonce

Actorul din seria filmelor "Fast and Furios", Vin Diesel s-a înregistrat în timp ce dansează pe cele mai recente single-uri de la Katy Perry și Beyonce.
Vin Diesel iubește muzica...

Vin Diesel iubește muzica...

Actorul și producătorul Vin Diesel s-a înregistrat în timp ce dansează și chiar cântă un pic pe melodiile "Black Horse" de la Katy Perry și "Drunk in Love" de la Beyonce. De asemenea, în video-ul postat pe pagina sa de Facebook, Vin Diesel mărturisește că este extrem de fericit întrucât cei de la Universal l-au anunțat că filmul "Riddick" este numărul 1 în topul vânzărilor de DVD din America. Acesta le mulțumește fanilor pentru susținere, mai ales că pelicula a fost realizată cu un buget foarte mic.

Înregistrarea lui Vin Diesel a ajuns imediat viral, iar în primele ore de la postare a reușit să strângă 50.000 de comentarii și 500.000 de like-uri.

Filmul "Riddick" a avut premiera în cinematografe în toamna anului trecut. Acesta este regizat David Twohy, care a contribuit și la crearea scenraiului. Pelicula SF spune povestea lui Riddick, interpretat de Vin Diesel, care este părăsit pe o planetă arsă de soare, unde trebuie să se lupte cu o specie de extratereștrii prădători.

Citește mai multe despre BeyonceKaty Perry
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
TEASER VIDEOCLIP: "Can’t Remember to Forget You" (Shakira și Rihanna)

Shakira și Rihanna au dezvăluit secvențe de la filmarea videoclipului "Can’t Remember to Forget You". Urmărește video teaser-ul în articol.

Închide