Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Vans lansează linia de încățăminte Beatles - "Yellow Submarine"

Cei de la Vans vor lansa o colecție customizată cu imagini din celebrul film animat "Yellow Submarine", inspirat de hitul trupei The Beatles. Noile modele vor apărea în primăvară.
The Beatles - Yellow Submarine colectie Vans 2014

The Beatles - Yellow Submarine colectie Vans 2014

În prima săptămână a noului an, compania Converse a anunțat că va lansa o nouă linie de teniși Black Sabbath, inspirată din artwork-urile albumelor lansate de trupă în formula originală. Acum, este rândul celor de la Vans să prezinte o colaborare cu o emblemă a muzicii rock. Astfel, pe 1 martie, aceștia vor lansa o colecție inspirată de "Yellow Submarine", filmul animat realizat în 1968 după hitul trupei The Beatles. Aceasta va fi formată din 4 modele diferite, cu prețuri cuprinse între 65 și 75 de dolari, cea mai scumpă pereche fiind cea pe care apare o ilustrație cu cei 4 membri Beatles.

The Beatles - Yellow Submarine colectie Vans 2014

The Beatles - Yellow Submarine colectie Vans 2014 (Foto: www.rollingstone.com)

Recent, Paul McCartney și Ringo Starr au cântat împreună la gala de decernare a Premiilor Grammy 2014, ce s-a desfășurat pe 26 ianuarie în Los Angeles. Cei doi au interpretat single-ul "Queenie Eye", extras de pe noul album al lui McCartney, "New".

Compusă de Lennon și McCartney și piesa "Yellow Submarine" a fost inclusă pe albumul "Revolver" și a fost lansată ca single oficial în august 1966. "Yellow Submarine" a ajuns imediat pe locul 1 în principalele topuri din Marea Britanie, unde a staționat timp de 4 săptămâni. A a fost desemnat cel mai bine vândut single din Marea Britanie în 1966. În cadrul Aeroportului John Lennon din Liverpool se află un submarin galben din metal, lung de 16 metri. Sculptura a fost realizată de ucenicii șantierului naval Cammell Laird. Inițial, din 1984 până în 2005, tributul adus piesei a fost parte a Festivalului Internațional de Horticultură din Liverpool. Animația "Yellow Submarine" a apărut în 1968. Aceasta a fost concepută de George Dunning și produsă de United Artists și King Features Syndicate. Cu toate că personajele principale sunt cei 4 membri Beatles, acestea au fost interpretate de actori, și nu de artiști.

VIDEO: Paul McCartney și Ringo Starr - "Queenie Eye" Grammy 2014

Citește mai multe despre The Beatles
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Moby lansează DVDul "Almost Home - Live At The Fonda, LA"

Moby va lansa pe 3 martie 2014 DVD-ul "Almost Home - Live At The Fonda, LA". Concertul a fost înregistrat...

Închide