Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Vampire Weekend a realizat un cover inedit după Andrea Bocelli - AUDIO

Cei de la Vampire Weekend au înregistrat un cover îndrăzneț după celebrul cântec "Time To Say Goodbye (Con Te Partiro)" al lui Andrea Bocelli. Melodia va apărea pe compilația "Sweetheart 2014", realizată cu ocazia zilei de Sfântul Valentin.

Publicat

pe

Vampire Weekend
Vampire Weekend │ FOTO: www.facebook.com

În ziua de 14 februarie, cei de la Starbucks vor lansa un materialul special, intitulat "Sweetheart 2014". Pentru realizarea acestuia, artiști precum Beck, Fiona Apple și Vampire Weekend au înregistrat cover-uri după piesele lor preferate de dragoste. Tracklistul cuprinde reinterpretări după melodii precum "Turn Your Lights Down Low" (Bob Marley), "Love" (John Lennon) și "Signed, Sealed, Delivered I'm Yours" (Stevie Wonder). Unul dintre cele mai inedite cover-uri este cel după "Time To Say Goodbye (Con Te Partiro)" - Andrea Bocelli, realizat de trupa Vampire Weekend, care înlocuiește orchestra cu ritmuri reggae.

"Con te Partirò" este una dintre cele mai minunate piese de dragoste din lume. Frumusețea sa sparge barierele limbii. Îți mulțumim domnule Bocelli pentru că ne-ai oferit acest cântec, a declarat Ezra Koenig, solistul formației. 

În prezent, Vampire Weekend continuă promovarea albumului "Modern Vampires of the City", lansat anul trecut în luna mai. Materialul a fost înregistrat în diferite locații, inclusiv în studiouri din New York și Los Angeles. Pentru prima dată, trupa a ales să lucreze cu un producător extern și anume Ariel Rechtshaid. Cel de-al 3-lea album al grupului american a debutat pe locul 1 în topul Billboard 200, cu 134.000 de exemplare vândute în prima săptămână. "Modern Vampires of the City" este lăudat de critici și desemnat cel mai bun disc din 2013 de către publicații de specialitate precum Rolling Stone și Pitchfork Media. În plus, aceasta este nominalizat la Premiile Grammy 2014, la categoria Cel Mai Bun Album de Muzică Alternativă.

Tracklist "Sweetheart 2014":

  1. Jim James - Turn Your Lights Down Low (Bob Marley cover)
  2. Vampire Weekend - Con Te Partirò (Inspired by the Andrea Bocelli recording)
  3. Beck - Love (John Lennon cover)
  4. Phosphorescent - Tomorrow Is A Long Time (Bob Dylan cover)
  5. The Head and the Heart - Don’t Forget Me (Harry Nilsson cover)
  6. Valerie June - Happy or Lonesome (The Carter Family cover)
  7. Bahamas - Always On My Mind (Willie Nelson cover)
  8. Thao - If You Were Mine (Ray Charles cover)
  9. Ben Harper - Fade Into You (Mazzy Star cover)
  10. Fiona Apple - I'm In The Middle Of A Riddle (Anton Karas cover)
  11. Brandi Carlile - The Chain (Fleetwood Mac cover)
  12. Blake Mills - I Hope (Bobby Charles cover)
  13. Sharon Jones - Signed, Sealed, Delivered I'm Yours (Stevie Wonder cover)

Vampire Weekend - "Time To Say Goodbye" (Con Te Partiro) - cover Andrea Bocelli

Comentează

Trending