Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

De Valentine's Day, Coma lansează noul single "CHIP"

Formația Coma revine în 2014 cu un nou single. Acesta va fi lansat în cadrul unui concert în Colectiv, pe 14 februarie. În videoclipul piesei vor apărea chipurile fanilor.
Concert Coma, în deschidere la Linkin Park, 6 iunie 2012

Concert Coma, în deschidere la Linkin Park, 6 iunie 2012

De Ziua Îndrăgostiților, cei de la Coma pregătesc un concert special în cadrul căruia vor prezenta noul single "CHIP". În plus, acesta va fi lansat împreună cu un videoclip în care vor apărea fanii formației. Cei care vor să-și arate chipul în clip trebuie să trimită un mesaj pe adresa de e-mail [email protected] Filmările se vor desfășura în București în zilele de 8 și 9 februarie. Concertul de lansare programat pentru 14 februarie va avea loc în Colectiv. În deschidere vor cânta SHESDEAD și The Boy Who Cried Wolf.

Ultimul single al trupei Coma a fost "Vezi", care a venit cu un sound mai agresiv. Acesta beneficiază de un videoclip controversat. Lansat în decembrie 2012, clipul a fost regizat de Black Moon.

Coma este una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România. Formată la începutul anilor 2000, în București, din foști membri ai trupelor Daft Allison și Ska Burger, Coma înseamnă în 2014 Catalin Chelemen (voce principală), Răzvan Albu (tobe), Dan Costea (voce, chitară), Sorin Petrescu (chitară bas), Răzvan Rădulescu (DJ Hefe - scratchuri, efecte, keys) și Călin Marcu (chitară). Formația a cântat, de-a lungul timpului, în deschiderea concertelor unor nume importante precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Therapy?, Soulfy, Ignite, Hed PE, Harmful feat. Billy Gould (Faith No More), Born from Pain, Biohazard și Skunk Anansie.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Coma
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alexandrina ne îndeamnă să mergem "Spre sud" - AUDIO

Pe final de ianuarie și început de sezon friguros, Alexandrina ne invită să mergem "Spre sud". Noul single este extras...

Închide