Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Trupa Șuie Paparude revine pe scenă la Electric Castle 2014

Trupa Șuie Paparude va reveni pe scenă în 2014 după absența cauzată de problemele de sănătate ale lui Mihai Câmpineanu "Michi". Trioul va fi prezent la cea de-a doua ediție a festivalului Electric Castle.
Suie Paparude din nou pe scena

Suie Paparude din nou pe scena

Organizatorii festivalului Electric Castle au anunțat prin Facebook prezența Șuie Paparude în line-up-ul din acest an: "Cu mare bucurie in suflet, anuntam revenirea trupei Suie Paparude pe scena Electric Castle Festival 2nd Edition. You guys are special, so you need a special presentation... Welcome back, Michi Man!"

Pe lângă confirmarea concertului de la Castelul Banffy, anunțul este o veste foarte bună pentru fanii Șuie Paparude și nu numai. Este vorba de revenirea pe scenă anunțată după infarctul suferit de Michi pe 19 octombrie 2014, imediat după terminarea unui concert în Halele Fructus din Timișoara. Liderul trupei a intrat atunci în comă indusă, medicii din timișoreni montându-i 2 stenturi pe arteră. Mihai Câmpineanu și-a revenit, fiind așteptat la pupitrul de mixaj alături de colegii săi Bean MC și Dobrică.

Electric Castle se va desfășura în perioada 19 -22 iunie 2014 la Bonțida, fiind organizat de Boiler Events. Producția de anul trecut a fost nominalizată la European Festival Awards 2013 - secțiunea Medium-Sized. Câștigătorul premiului va fi anunțat pe 15 ianuarie. Line-up-ul din acest an include nume ca: Dub PistolsWilkinsonForeign Beggars, Rusko și Kraak & Smaak.  Trupa românească Subcarpați va participa de asemenea la cea de-a doua ediție Electric Castle. Prețul unui abonament la festival costă 160 de lei, tarif valabil până pe 15 aprilie. Biletele se pot cumpăra online (link disponibil mai jos).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Mihai CâmpineanuȘuie Paparude
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eluveitie concertează la festivalul ARTmania Sibiu 2014

Trupa Eluveitie este primul nume confirmat pentru festivalul ARTmania 2014. Evenimentul se desfășoara în perioada 4 - 10 august în...

Închide