Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Trent Reznor, înjurătură adresată din inimă producătorilor Grammy

Trent Reznor nu ține cont de anvergura evenimentelor atunci când trebuie să-și spună păsul. Iritat de faptul că producătorii Grammy au scurtat show-ul pe care îl pregătise alături de Nine Inch Nails, Queens of the Stone Age, Lindsey Buckingham și Dave Grohl, acesta a adresat pe Twitter celor din organizare o înjurătură "venită direct din inimă".

Trent Reznor

Trent Reznor pregătise pentru Gala Premiilor Grammy 2014 un moment special. Solistul Nine Inch Nails urma să închidă ceremonia de pe 26 ianuarie printr-un show live de excepție alături de Queens of the Stone Age, Lindsey Buckingham și Dave Grohl. Momentul super-grupului a fost însă scurtat de producătorii Grammy, care au rulat reclamele sponsorilor cu muzica lor pe fundal.

Iritat de cele întâmplate, Trent Reznor și-a manifestat dezaprobarea printr-o înjurătură pe pagina sa de Twitter.

La puțină vreme de la această defulare au venit și scuzele de la producători.

"Îmi pare rău că s-a supărat. Eram sincer încântat că va cânta în sfârșit la Premiile Grammy. Ideea unei runde finale de prestații de genul acesta a început în urmă cu câțiva ani, odată cu Arcade Fire, iar anul trecut l-am avut pe LL Cool J. Aș fi vrut un final într-o notă ridicată. Le-am spus de la început că vom face tot ce putem să lungim momentul cât mai mult. Ce pregătiseră ei avea cam 5, 6 minute, și a trebuit să tăiem cam un minut și 20 la final. Am făcut tot ce-am putut să tăiem cât mai puțin", a declarat producătorul executiv Ken Ehrlich.

Trent Reznor are o reputație în materie de răbufniri. Înainte de prestația de la Reading Festival, de anul trecut, acesta s-a plâns că promoterii festivalului și headlinerii Biffy Clyro le-a distrus promovarea.

Citește mai multe despre Nine Inch NailsTrent Reznor
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
TEASER: Tranda - "SxPB" feat. Grasu XXL și Smiley

Urmărește pe InfoMusic teaser-ul noului single "SxPB", lansat de Tranda în colaborare cu Grasu XXL și Smiley. Piesa promovează noul...

Închide