Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Tina Turner lansează un album pentru Ziua Îndrăgostiților

Pentru a veni în întâmpinarea celor care sărbătoresc ziua îndrăgostiților (Valentines Day), Tina Turner va lansa pe 3 februarie 2014 o nouă compilație intitulat sugestiv "Love Songs". Discul conține 18 dintre cele mai bune melodii de dragoste alese din toată discografia artistei.

Publicat

pe

Tina Turner

Pentru că se apropie Ziua Îndrăgostiților (Valentines Day), Tina Turner va lansa pe 3 februarie 2014 o nouă compilație care să vină în ajutorul celor care cred în această "sărbătoare". Intitulat sugestiv "Love Songs", albumul conține 18 dintre cele mai bune melodii de dragoste alese din toată discografia artistei, inclusiv "What’s Love Got To Do With It", "The Best", "Private Dancer", "Let’s Stay Together" și "Private Dancer".

Ca discul să fie și mai valoros fanii vor găsi și piesa "River Deep Mountain High", înregistrată în 1966 alături de fostul soț, Ike Turner. Marea absență a compilației este melodia "On Silent Wings", cântată în duet cu Sting, lansată în 1996. Piesa a ocupat locul 13 în topul din Marea Birtanie în timp ce în Polonia a fost mai multe săptămâni la rând locul 1.

Tina Turner - "On Silent Wings"

Tracklist "Love Songs":

  1.  "The Best"
  2.   "I Don’t Wanna Lose You"
  3.   "Let’s Stay Together"
  4.   "What’s Love Got To Do With It"
  5.   "Missing You" (Cover John Waite)
  6.   "Private Dance"
  7.   "Two People"
  8.   "Look Me In The Heart"
  9.   "Way Of The World"
  10.   "Why Must We Wait Until Tonight"
  11.   "Falling"
  12.   "I Want You Near Me"
  13.   "Be Tender With Me Baby"
  14.   "Don’t Leave Me This Way"
  15.   "I Don’t Wanna Fight"
  16.   "Whatever You Need"
  17.   "When The Heartache Is Over"
  18.   "River Deep Mountain High" (Ike & Tina Turner)

Născută pe 26 noiembrie 1939, Tina Turner, supranumită "The Queen of Rock & Roll", a lansat în cariera solo nouă albume de studio, trei coloane sonore de film, trei albume live și cinci compilații. De-a lungul carierei a câștigat 8 premii Grammy și a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume.

Comentează

Trending