Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

TIME-LAPSE VIDEO: 3 ani din viața unui adolescent pe muzica Queen

Un tânăr pasionat de muzica trupei Queen a cucerit online-ul cu un video time-lapse ce surprinde evoluția sa pe parcursul a 3 ani. Urmărește clipul care a strâns peste 2 milioane de vizualizări în primele 10 zile.
Matt Perren - Ziua 1, 1 ianuarie 2011

Matt Perren - Ziua 1, 1 ianuarie 2011

Timp de trei ani, tânărul Matt Perren a mimat în fiecare zi piesa "Don't Stop Me Now" de la Queen și s-a fotografiat, ca la final să realizeze un video folosind tehnica time-lapse. Obsesie sau geniu, cert este că materialul este interesant și distractiv, mai ales pentru că arată evoluția unui adolescent. Matt a început să se fotografieze pe 1 ianuarie 2011, când avea 15 ani și două luni și s-a oprit în ziua de 27 decembrie 2013, când avea 18 ani și 1 lună. Astfel, în video vedem 1092 de zile compresate în câteva minute. În plus, sunt surprinzătoare schimbările fizice care au loc în acea periodă de timp. Materialul a ajuns rapid viral, reușind să strângă în primele 10 zile peste 2 milioane de vizualizări.

Time-lapse-ul este o tehnică din ce în ce mai populară pentru realizarea videoclipurilor datorită efectelor inedite pe care le oferă. Un exemplu din această perioadă este clipul "Come of Age", lansat de trupa Foster The People. Melodia promovează noul album al formației intitulat "Supermodel".

TIME-LAPSE VIDEO: 3 ani din viața unui adolescent pe muzica Queen

Citește mai multe despre Queen
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beethoven și Mozart, remedii muzicale pentru concentrare

Terapia prin muzică nu este un mit. Conform cercetătorilor britanici, muzica clasică poate îmbunătăți nivelul de concentrare încă de la...

Închide