Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

TIME-LAPSE VIDEO: 3 ani din viața unui adolescent pe muzica Queen

Un tânăr pasionat de muzica trupei Queen a cucerit online-ul cu un video time-lapse ce surprinde evoluția sa pe parcursul a 3 ani. Urmărește clipul care a strâns peste 2 milioane de vizualizări în primele 10 zile.
Matt Perren - Ziua 1, 1 ianuarie 2011

Matt Perren - Ziua 1, 1 ianuarie 2011

Timp de trei ani, tânărul Matt Perren a mimat în fiecare zi piesa "Don't Stop Me Now" de la Queen și s-a fotografiat, ca la final să realizeze un video folosind tehnica time-lapse. Obsesie sau geniu, cert este că materialul este interesant și distractiv, mai ales pentru că arată evoluția unui adolescent. Matt a început să se fotografieze pe 1 ianuarie 2011, când avea 15 ani și două luni și s-a oprit în ziua de 27 decembrie 2013, când avea 18 ani și 1 lună. Astfel, în video vedem 1092 de zile compresate în câteva minute. În plus, sunt surprinzătoare schimbările fizice care au loc în acea periodă de timp. Materialul a ajuns rapid viral, reușind să strângă în primele 10 zile peste 2 milioane de vizualizări.

Time-lapse-ul este o tehnică din ce în ce mai populară pentru realizarea videoclipurilor datorită efectelor inedite pe care le oferă. Un exemplu din această perioadă este clipul "Come of Age", lansat de trupa Foster The People. Melodia promovează noul album al formației intitulat "Supermodel".

TIME-LAPSE VIDEO: 3 ani din viața unui adolescent pe muzica Queen

Citește mai multe despre Queen
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu QUEEN

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beethoven și Mozart, remedii muzicale pentru concentrare

Terapia prin muzică nu este un mit. Conform cercetătorilor britanici, muzica clasică poate îmbunătăți nivelul de concentrare încă de la...

Închide