Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Thievery Corporation a lansat un nou single, "Depth of My Soul" - AUDIO

Thievery Corporation va lansa pe 1 aprilie un nou album intitulat "Saudade". Primul single de promovare, "Depth of My Soul" o are invitată pe solista Shana Halligan (Bitter:Sweet). Thievery Corporation este al doilea headliner care va concerta la ediția din acest an a festivalului Electric Castle.

Thievery Corporation

Thievery Corporation va lansa pe 1 aprilie 2014 cel de-al 7-lea album de studio intitulat "Saudade". Discul este distribuit prin intermediul ESL Music (proprietatea trupei) iar primul single de promovare, "Depth of My Soul", poate fi ascultat pe InfoMusic. Piesa o are invitată pe solista Shana Halligan (Bitter:Sweet) care a mai colaborat cu Serj Tankian (System Of A Down), Charles Webster, Wax Taylor, Carmen Rizzo și Nouvelle Vague.

Thievery Corporation este un duo format din Rob Garza și Eric Hilton, doi producători americani ce compun o muzică electronică diversă, cu caracter organic, cu multiple influențe stilistice pe care le îmbină într-o manieră eclectică și elegantă. Inspirația lor se bazează pe elemente retrospective din bossa-nova, jazz, dub, reggae, funk, muzică orientală, afro-beat, shibuya-kei, soul, psychedelic pe care le "distilează" în concepte moderne precum downtempo, trip-hop, acid-jazz, reggae. Cei doi sunt cunoscuți și pentru concertele foarte spectaculoase și pline de energie pe care le oferă de fiecare dată.

Thievery Corporation este al doilea headliner ce va concerta la cea de-a doua ediție a festivalului Electric Castle ce se desfășoara în perioada 19 - 24 iunie 2014, la Castelul Banffy, lângă Cluj-Napoca. "Alchimiștii trip-hop-ului" promit publicului un spectacol unic cu de două ori mai mult sub-bass decât într-un concert obișnuit. De altfel, desfășurarea de forțe pentru acest eveniment se anunță a fi impresionantă - trupa a solicitat un sistem audio special, capabil să acopere o gamă largă de frecvențe joase și care include dublarea numărului de subwoofers.

Thievery Corporation - "Depth of My Soul"

Electric Castle este organizat de Boiler Events iar producția de anul trecut a fost nominalizată la European Festival Awards 2013 – secțiunea Medium-Sized. Este primul festival din țară care mută muzica live și electronică din cluburi, pe scenele din aer liber ale unui castel. Timp de 3 zile, pe cele 4 scene ale scenele festivalului vor urca artiști naționali și internaționali.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEOCLIP: Shakira și Rihanna - "Can’t Remember to Forget You"

Shakira și Rihanna au dezvăluit videoclipul noului single "Can’t Remember to Forget You". Într-un cadru exotic, cele două artiste reușesc...

Închide