Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

The 1975 a lansat un nou videoclip, "Settle Down"

The 1975 a dezvăluit recent un nou videoclip. Melodia promovată se numește "Settle Down" și este extrasă de pe albumul de debut ce poartă numele trupei.

După clipul "Girls", în care membrii The 1975 parodiau diferite clișee, trupa s-a întors cu un videoclip alb-negru. "Settle Down" este cel de-al 5-lea single extras de pe albumul de debut și a fost compus de George Daniel, Matthew Healy, Adam Hann și Ross MacDonald.

Albumul "The 1975", lansat în septembrie 2013, este coprodus de Mike Crossey, care a lucrat anterior cu Arctic Monkeys și Foals. Discul a primit review-uri pozitive, revista Clash oferindu-i 8 puncte din 10.

Tracklist "The 1975"

 1. "The 1975"
 2. "The City"
 3. "M.O.N.E.Y."
 4. "Chocolate"
 5. "Sex"
 6. "Talk!"
 7. "An Encounter"
 8. "Heart Out"
 9. "Settle Down"
 10. "Robbers"
 11. "Girls"
 12. "12"
 13. "She Way Out"
 14. "Menswear"
 15. "Pressure"
 16. "Is There Somebody Who Can Watch You"

The 1975 este o tânără formație din Manchester, ce a apărut peste noapte pe internet, captivând de la criticii Pitchfork Magazine până la realizatorii BBC Radio 1. Sound-ul trupei este "în afara tiparelor", sau cum ar spune britanicii într-o nuanță de jargon – "dope". Deși există influențe ale muzicii anilor ’80, stilul trupei The 1975 este gândit "în afara cutiei, chiar dacă primele piese au fost înregistrate într-o cameră de apartament.

Primele piese promovate au fost "The City" și "Sex". Ambele s-au auzit la BBC Radio 1, popularitatea formației începând să crească spre sfârșitul anului trecut. Pitchfork Magazine i-a comparat cu duo-ul electro-rock The Big Pink, solistul Matthew Healy citându-i pe de altă parte pe lista influențelor pe Talking Heads, Prince, My Bloody Valentine, Michael Jackson, Peter Gabriel, Brian Eno, D’angelo și Sigur Ros.

The 1975 - "Settle Down"

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Moonspell este al doilea headliner confirmat pentru Metalhead Meeting

Moonspell este al doilea headliner care va cânta la festivalul Metalhead Meeting. Evenimentul va avea loc pe 7 iunie la...

Închide