Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

TEASER VIDEOCLIP: "Can’t Remember to Forget You" (Shakira și Rihanna)

Shakira și Rihanna au dezvăluit secvențe de la filmarea videoclipului "Can’t Remember to Forget You". Urmărește video teaser-ul în articol.

Publicat

pe

Shakira și Rihanna - ”Can't Remember To Forget You” (secvență videoclip)

Shakira își ține fanii în suspans, dezvăluind un teaser al noului ei videoclip, "Can’t Remember to Forget You".  Într-un clip de aproximativ un minut ne sunt prezentate imagini de la filmări, precum și câteva intervenții ale artistei columbiene, care ne spune că este entuziasmată de proiectul său cu Rihanna.

Videoclipul piesei "Can’t Remember to Forget You" a fost filmat la începutul lui decembrie 2013 în Bahamas, pentru acest clip, Shakira colaborând cu regizorul Joseph Kahn, ce a lucrat de-a lungul carierei cu Eminem, Mariah Carey, Gwen Stefani, Moby, George Michael, U2, Muse.

Nu știm încă dacă 2014 va fi anul Shakirei, însă cu siguranță piesa "Can't Remember To Forget You" se va auzi pe posturile de radio de pretutindeni. Primul duet al artistei cu Rihanna a debutat pe primul loc în iTunes în 39 de țări, carisma și vocile celor două fiind, se pare, perfect compatibile.

"Piesa vorbește despre acel gen de bărbat care ți se bagă pur și simplu pe sub piele, fiindu-ți imposibil să-l ignori. Cred că fiecare femeie a simțit măcar o dată ceva similar. Melodia nu este, însă, o reflexie a vieții mele personale de acum", a povestit recent Shakira într-un interviu.

Noul album Shakira este cel de-al 10-lea din carieră și cel de-al 4-lea înregistrat cu versuri în limba engleză. Discul va apărea pe piață pe 25 martie, titlul nefiind încă dezvăluit. Pentru acest material, artista columbiană a colaborat cu o listă impresionantă de artiști și producători: Sia Furler, Ester Dean, Ne-Yo, Afrojack, Skrillex, Tiësto, Akon, Benny Blanco, The Runners, Max Martin și Dr. Luke În cadrul unui interviu acordat recent, Shakira a mărturisit că discul este dedicat partenerului său de viață, fotbalistul Gerard Pique. Cei doi au devenit părinți la începutul anului trecut, Shakira dând naștere unui băiețel pe care l-au botezat Milan.

Shakira / Rihanna: "Can't Remember To Forget You" (short version)

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending