Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

TEASER: Tranda - "SxPB" feat. Grasu XXL și Smiley

Urmărește pe InfoMusic teaser-ul noului single "SxPB", lansat de Tranda în colaborare cu Grasu XXL și Smiley. Piesa promovează noul EP al artistului, "CONSTANGELES - Volumul 1".
Making of

Making of "SxPB" - Tranda feat. Grasu XXL & Smiley

Inițial, videoclipul trebuia să fie lansat pe 25 noiembrie anul trecut, dar din anumite motive lansarea a fost amânată până pe 3 februarie 2014. Acesta va apărea la ora 20:00, pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound. Single-ul reprezintă o colaborare cu Smiley și Grasu XXL și este extras de pe noul EP al lui Tranda. Intitulat "CONSTANGELES - Volumul 1", materialul este format din 8 piesei și va fi disponibil începând cu luna februarie, atât iTunes, cât și pe YouTube. În afară de Grasu XXL și Smiley, noul material al lui Tranda mai include colaborări cu Sore, Cabron, Nane, Deliric și DJ Oldskull.

Filmările videoclipului "SxPB" s-au desfășurat la Hotel Sarroglia din București. Regia este semnată de Iulian Moga, iar clipul, așa cum spune și titlul - Sex pe bass - va fi unul plin de surprize incitante.

Întreg conceptul grafic al EP-ului "CONSTANGELES - Volumul 1", care se va diferenția de precedentele prin stilul inedit, a fost realizat chiar de rapper alături de Griffo pentru Quart. Implicarea lui Tranda pe partea grafică nu este, de altfel, o surpiză, artistul având o pasiune pentru desen și artă plastică. În paralel cu muzica are și proiecte pe partea de desen grafic. De pe noul EP, Tranda a mai lansat "Dimineața" feat. Deliric & Nane (audio).

TEASER: Tranda - "SxPB" feat. Grasu XXL și Smiley

Citește mai multe despre Grasu XXLSmileyTranda
RECOMANDARE:Cumpără noul album Grasu XXL - Drumul spre succes
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The 1975 a lansat un nou videoclip, "Settle Down"

The 1975 a dezvăluit recent un nou videoclip. Melodia promovată se numește "Settle Down" și este extrasă de pe albumul...

Închide