Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Suede lansează un nou album în 2015

Suede a început înregistrările pentru un nou album. Plecând de la premisa unui sound relevant pentru actuala industrie muzicală, solistul Brett Anderson promite piese dintr-o altă zonă creativă a trupei. Discul va fi lansat în 2015.

Suede în concert la Summer Well pe 11 august 2013

Deși a așteptat 11 ani pentru a lansa albumul "Bloodsports" (2013), Suede nu vrea să transforme tipul acesta de pauze într-un obicei al trupei. Britanicii au avut nevoie de acest moment prelungit de respiro pentru a-și da seama dacă încă mai au ceva de spus pe plan muzical. Judecând după reacțiile criticilor privind recent lansatul material "Bloodsports", probabil că membrii Suede au realizat că nu s-au plafonat nicidecum și că fanii formației încă mai așteaptă compoziții noi de la ei.

Încrezători din nou în forțele proprii, Brett Anderson, Mat Osman, Simon Gilbert, Richard Oakes și Neil Codling pregătesc lansarea unui nou album, cel de-al 7-lea din carieră.

"Suntem în mijlocul procesului de compoziție momentan. Sunt foarte mândru de "Bloodsports" și cea mai bună parte a faptului că l-am lansat este că ne-a demonstrat că putem compune piese noi și muzică relevantă pentru industria muzicală actuală. Vrem să continuăm să compunem și să evoluăm, așa încât încercăm să ducem sound-ul trupei într-o altă zonă...deocamdată compunem, așa încât, realistic vorbind, (albumul) va fi gata anul viitor", a declarat solistul Brett Anderson pentru The Guardian.

Suede a fost înființată în 1989 în Londra de către Brett Anderson și Justine Frischmann. În aprilie 1992, trupa a apărut pe coperta revistei Melody Maker, fiind desemnată cea mai bună formație nouă din Marea Britanie. Un an mai târziu a apărut albumul de debut care la vremea respectivă a devenit cel mai bine vândut album de debut din UK. Discul a intrat în topurile de specialitate și a câștigat premiul Mercury Music Prize.

Anul trecut, Suede a cântat la București în cadrul festivalului Summer Well. Citește impresii de la concert și vezi galeria de poze cu trupa.

Suede - "Hit Me"

Citește mai multe despre Suede
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rita Ora lansează noul single în colaborare cu Calvin Harris

Rita Ora a dezvăluit că pregătește lansarea unui single nou. Acesta se intitulează "I Will Never Let You Down" și...

Închide