Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Subcarpați a lansat un concurs creativ pentru fani

Subcarpați face apel la creativitatea fanilor. Trupa a lansat un concurs de foto-ilustrație în urma căruia va fi aleasă coperta noului album "Pielea de găină". Află care sunt premiile și cum te poți înscrie.

Subcarpati

"Noi, Subcarpați, ne-am apucat să căutăm cea mai bună copertă pentru albumul "Pielea de găină", ce urmează a fi lansat în vara acestui an la Street Delivery București. Poate fi o fotografie care să ne facă pielea de găină sau poate fi o ilustrație (în orice formă) - doar emoție să fie.

Oricum ar fi, câștigătorul va fi premiat cu 300 de euro, iar cele mai bune lucrări vor fi expuse în cadrul unei expoziții, pe care o vom anunța la momentul oportun. Lucrările pot fi trimise, inițial, pe adresa de mail [email protected], data limită fiind 1 mai 2014.

Ce zici, te bagi?
Big up și succes!
#Subcarpati"

Subcarpați s-a format în 2010 și în prezent componența trupei îi cuprinde pe: MC Bean, Vali Umbră, Mădălina Pavel, DJ Power pe Vinil și VJ Andri. Liderul formației, Bean susține că pentru Subcarpați folclorul înseamnă o sursă de energie.

"Am fost genul de român care a renegat folclorul, care avea o impresie foarte proastă despre România. Până când am reînceput să ascult din nou muzică folclorică și inițial am zis că are legătură cu copilăria, dar începea să îmi placă din nou. Folclorul emitea către mine și așa a început să se formeze un soi de conștiință în capul meu, pentru că au fost oameni care au luptat pentru țara asta și care ne-au schimbat viața și, pentru ei, dar și pentru noi, trebuie să învățăm păstrăm valorile tradiționale" - Bean

Ultimul single extras de pe noul album "Pielea de găină" se numește "Rege pe deal". Melodia este o colaborare cu Argatu și "este despre acel moment în care nu mai rentează să mai locuiești la oraș, ci, pur și simplu, îți dai seama că e mult mai bine să te muți la țară" (Bean)

Subcarpați și Argatu - "Rege pe deal"

Citește mai multe despre ArgatuSubcarpati
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Foster The People, trupa ce a lansat hitul "Pumped Up Kicks", revine

Membrii Foster The People au planuri mari pentru 2014. După ce au cucerit topurile de profil cu piesa "Pumped Up...

Închide